3a divisió FEF

L’Ascó, en caiguda lliure

Sense reacció. Els riberencs encaixen una dolorosa derrota a Cerdanyola i encadenen quatre partits perduts en els sis darrers xocs

CERDANYOLA 3 ASCÓ 0

CERDANYOLA:Del Río, Pitu, Alberto, Dani Martí, Àlex Torres, Rubén, Òscar Garcia (Javi López, 78’), Ángel de la Torre (Aliaga, 80’), Edgar Tejada (Roger, 58’), Albert López i Cano.ASCÓ:Sergio López, Pato, Dani, Artur, Enric Bernat, Xavi Toldrà (Dani Pujol, 65’), Peke (Bertomeu, 46’), Joan Domingo, Marcel Messegué (Xavi Jaime, 74’), Víctor Miranda i Sergi Masqué.GOLS:1-0 (20’) Albert López. 2-0 (64’) Roger. 3-0 (93’) Cano, de penal.ÀRBITRE:Carballo Vázquez.T.G.:als locals Ángel de la Torre, Roger i Albert López; als visitants Dani i Víctor Miranda.

Queda molt lluny la darrera victòria de l’Ascó si parlem d’un candidat a la promoció d’ascens. I ahir el conjunt riberenc va fer una palada més en la seva fossa mentre va caient llocs i llocs en la taula classificatòria. El Cerdanyola va passar per sobre del conjunt visitant i el va acabar golejant còmodament.

Les primeres aproximacions van tenir la signatura de Cano i Albert López. Precisament el segon va inaugurar el marcador en el minut 20 amb un xut creuat. El gol va deixar tocats els asconencs i va donar confiança als verds, que van buscar el segon gol amb insistència. Albert López, en el 27, no va trobar porteria després d’una centrada lateral de Rubén. Poc després, Edgar Tejada gaudia de l’ocasió més clara amb una rematada al travesser en un servei de cantonada. En el tram final, el domini local es va mantenir i Sergio López va evitar el gol d’Ángel de la Torre. Després de la represa, la iniciativa del Cerdanyola es va mantenir amb un joc col·lectiu que impedia qualsevol reacció de l’Ascó. Roger, que havia entrat en la segona part, va ampliar distàncies en el marcador aprofitant una pilota morta dins l’àrea en el llançament d’un córner. En el temps afegit, Cano va provocar una pena màxima que ell mateix es va encarregar de transformar en el 3-0, un resultat que fa justícia al bon partit que va fer l’equip local a les Fontetes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)