2a divisió FEF

L’Olot goleja el Badalona i agafa oxigen (4-0)

2a divisió B. Els de la Garrotxa han estat molt superiors al rival i tornen al camí del triomf després de dues derrotes consecutives

L’Olot ha golejat el Badalona (4-0), ha trencat la ratxa de dues derrotes consecutives i, de retruc, aconsegueix estrenar-se davant la seva afició en la lliga.

La primera part ha estat clarament dominada per l’Olot, que ha sortit al terreny de joc molt més intens i segur que el Badalona. Ja en el minut 11, Marc Mas ha batut a Perales després que la falta xutada pel silen topés en un defensor de la barrera. L’equip dirigit per Raúl Garrido s’estava agradant quan una recuperació de Carles Mas en camp contrari ha acabat amb el 2-0. El central ha fet la paret amb Marc Mas i davant Perales ha definit a la perfecció (18’). L’Olot ha pogut augmentar la renda al seu favor però ni Alfredo, ni Marc Mas, sol davant el porter rival, han estat encertats.

En el segon temps, el Badalona ha intentat estirar línies però la bona col·locació dels garrotxins ha mantingut a ratlla l’atac escapulat. Davant aquest inoperància, l’Olot ha sentenciat i golejat amb dues dianes més. La tercera l’ha fet Jordi Xumetra després d’una errada defensava (70’) i la quarta i definitiva gol l’ha marcat el pitxitxi del conjunt olotí, Marc Mas, aprofitant una passada a l’espai que l’ha deixat sol davant Perales (75’).