2a divisió FEF

El Sabadell ho salva amb una remuntada

Del 0-2 al 3-2. Els arlequinats, que estaven morts en el minut 60, remunten un partit que l’Espanyol B els havia posat molt difícil

sabadell 3 Espanyol b 2

SABADELL:Roberto, Óscar Rubio, Valentín, Coch, Cobo (Cuevas, 57’), Capó (Antonio Domínugez, 80’), Felipe Sanchón, Ángel, Josu, Gato (Néstor, 57’) i Arturo.ESPANYOL B:Adri, Víctor, Pedrosa, Iago Indias (Nacho, 62’), Lluís López, Pol, Moha (Bermejo, 78’), Damià, Ferran (Pau Salvans, 87’), Víctor, Carles i Víctor Campuzano.GOLS:0-1 (3’) Moha. 0-2 (50’) Carles Sòria. 1-2 (64’) Coch. 2-2 (77’) Coch. 2-3 (92’) Antonio Domínguez.ÀRBITRE:Pérez Peraza.T.G.:als locals Coch, Felipe, Arturo i Rubio; al visitant Adri.PÚBLIC:2.405 espectadors a la Nova Creu Alta.

De l’esclat de xiulets amb què va acomiadar la Nova Creu Alta el seu equip en el descans, als salts, bots i abraçades a la llotja al final del xoc. El Sabadell va reviure quan ningú s’ho pensava i va remuntar un resultat en contra (0-2). L’Espanyol B s’havia avançat i havia deixat KO els vallesans, que van fer el cor fort i, gràcies a un doblet d’Aleix Coch i un golàs d’Antonio Domínguez, van aconseguir el primer triomf que veu la seva afició en directe aquesta temporada.

La gent no s’havia assegut al seu lloc i l’Espanyol B ja s’havia avançat per mitjà de Moha en un servei de córner. El gol va estabornir el conjunt arlequinat, que no va tenir cap reacció més enllà d’un apropament a través d’una centrada de Cobo. El mateix guió es va repetir al començament del segon temps, en què una errada de Valentín va propiciar que Carles Sòria es plantés sol davant Roberto i en segona instància superés el porter canari.

Reacció local

Toni Seligrat va fer un doble canvi que va esperonar l’equip. Però va ser a partir de la pilota aturada que el Sabadell va aconseguir empatar l’enfrontament quan estava a la lona. Aleix Coch, primer amb el peu i després amb el cap, va igualar el marcador. I en el tram final, tots dos equips van poder guanyar. L’Espanyol B amb un xut de Bermejo que va salvar Roberto i el Sabadell amb una oportunitat d’Arturo aturada per Adri. Al final, Antonio Domínguez amb un golàs en el temps afegit va deixar els punts a casa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)