2a divisió FEF

L’Olot balla sota la pluja

2a divisió B. Els olotins tornen al camí del triomf amb una golejada contra un Badalona inoperant i desconegut

olot 4 badalona 0

OLOT:Ginard, Aspar (Jordi Masó, 63’), Alan Baró, Carles Mas, Blázquez, Pedro del Campo, Hèctor Simón, Pep Chavarría, Alfredo (Xumetra, 67’), Guzmán (Marc Nierga, 77’) i Marc Mas.BADALONA:Perales, Albarrán, Estellés, Moyano (Moha, 56’), Dani Hernández, Carbó, Nana, Agudo (Chaco, 45’), Santi Magallán, Giva (Robert Simón, 71’) i Natalio.GOLS:1-0 (11’) Marc Mas. 2-0 (18’) Carles Mas. 3-0 (70’) Xumetra. 4-0 (75’) Marc Mas.ÀRBITRE:Fernández Vidal.T.G.:al local Jordi Masó (80’); als visitants Santi Magallán (43’), Albarrán (54’) i Chaco (54’).T.V.:cap.PÚBLIC:748 espectadors al municipal d’Olot.

L’Olot va golejar el Badalona en un partit per emmarcar que va servir als jugadors dirigits per Raúl Garrido per aconseguir la primera victòria del curs davant la seva afició i trencar la ratxa de dues derrotes seguides que li havia fet perdre posicions en la taula. Dues dianes de Marc Mas i dues més de Carles Mas i Xumetra van fer decantar un duel dominat de principi a fi per un equip olotí que va desactivar totes les línies del rival.

L’Olot va sortir intens i segur de si mateix en els primers compassos del partit. Evitar l’inici del darrer matx al Miniestadi, en què els olotins van encaixar dos gols en els primers deu minuts, era un dels objectius del tècnic Raúl Garrido i l’equip va reaccionar a la perfecció. Els garrotxins van monopolitzar la possessió des del xiulet inicial i van fer ballar sota la pluja el Badalona, que sense solucions arribava tard a cada pressió. En el minut 7, l’Olot va avisar amb una centrada d’Alfredo que Marc Mas no va poder rematar. Només quatre minuts després, la sort va somriure als locals, i és que una falta forçada per Chavarría va acabar al fons de la xarxa de Perales després que Marc Mas fes el llançament i la pilota rebotés en un defensor.

Encara celebrant el primer, en el minut 18 Carles Mas va recuperar una pilota en camp contrari, va conduir-la sense pensar-ho i, després de fer una paret amb Marc Mas, va batre Perales amb la dreta. La segona diana olotina feia justícia als mèrits i el joc de l’Olot, que ho va continuar intentant a través d’Alfredo, a punt de rematar una centrada de Blázquez (29’), o del pitxitxi Marc Mas, que abans del descans va gaudir d’una ocasió d’or. El silenc va rebre una excel·lent passada de Blázquez però la picadeta va ser refusada per un Perales molt oportú.

Sense patir i golejant

En la segona part, el Badalona va intentar estirar línies per pressionar l’Olot al seu camp, però la bona col·locació i la solidaritat defensiva dels de Garrido van tenir a ratlla l’atac escapulat, que va inquietar ben poc el porter Xavi Ginard –Natalio ho va provar des de la frontal però el seu xut va anar als núvols (59’).

Amb el contrincant desesperat i inoperant, els volcànics van poder sentenciar el partit amb dues dianes més. Xumetra va aprofitar una errada defensiva per posar la punta de la bota davant Perales després d’un servei de banda de Blázquez, exquisit en atac i en defensa (70’), i cinc minuts després, una nova assistència de Blázquez va deixar sol Marc Mas davant Perales. L’atacant no va perdonar i va superar per baix el porter visitant, i va establir el 4-0 definitiu en una tarda plujosa però ben dolça a la Garrotxa.

Aquest partit ha de ser una referència per a l’equip. Estem molt contents perquè hem gaudit damunt el terreny de joc i hem fet gaudir
Havíem de ser l’equip valent i segur que normalment som a casa. Estic orgullós del bloc
Raúl Garrido
entrenador de l’Olot
Quan un equip et supera 4-0 no hi ha res a dir. No hem sortit amb l’empenta que es necessita
Ramon Maria Calderé
entrenador del badalona

Bona rebuda per a Ramon Calderé

L’entrenador de l’Olot durant el curs 2016/17, que va aconseguir retornar els garrotxins a segona B només un any després de baixar, va ser rebut amb tots els honors pels aficionats presents a les graderies del municipal. Ramon Maria Calderé va deixar el seu segell en la breu però intensa etapa amb el club olotí i es va convertir en un dels tècnics més estimats en la història recent de l’entitat. En l’inici de l’enfrontament, al costat de Calderé a la banqueta també hi havia els exjugadors de l’Olot David Escudero i Robert Simón. El primer ja va visitar el municipal la temporada passada defensant els colors de l’Atlètic Saguntí i l’extrem dretà també amb el mateix Badalona.