Nàstic

Una tendència que s’ha de potenciar

Nàstic. El conjunt grana, que va tenir molts problemes per marcar en l’inici de lliga, encadena quatre jornades fent un gol

El Nàstic va tornar ahir del seu desplaçament a Cadis amb un regust estrany, ja que l’equip va exhibir bones sensacions però va quedar-se a mig remuntar. Els tarragonins, en tot cas, van mostrar la seva capacitat de reacció i van ser capaços de neutralitzar el gol inicial dels grocs. Després, va mancar profunditat per generar perill i, les poques ocasions que van tenir, no les van aprofitar. En tot cas, a poc a poc, el quadre que entrena José Antonio Gordillo va trobant vies per pal·liar un dels dèficits de l’equip en l’inici del curs: la manca d’encert. I és que el Nàstic va estar-se 428 minuts sense veure porta, entre el gol que va fer Fali en la primera jornada i el de Manu del Moral en la cinquena. A partir de la diana del davanter de Jaén, però, el quadre grana ha sucat en cada partit –sempre ha estat un gol–, fet que li ha permès puntuar en tres de les darreres quatre jornades (dos empats i una victòria). El repte de l’equip és mantenir aquesta tendència però potenciant-la, tal com afirmava després del darrer partit el golejador, Luis Suárez: “Hem de seguir en aquesta línia de treball.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)