Girona

El dissabte 10 de novembre, contra el Leganés

Horaris. El Girona s’enfrontarà al conjunt madrileny a l’estadi de Montilivi a les 20.45 h, en un duel directe en la lluita per la permanència

El Girona rebrà la visita del Leganés el dissabte 10 de novembre a les 20.45 h. El conjunt dirigit per Eusebio Sacristán va conèixer ahir la data d’un nou enfrontament, en aquest cas, contra un rival directe en la lluita per la permanència a la categoria. El conjunt madrileny, que actualment és el primer equip en descens a segona A amb els mateixos set punts que l’Athletic Club, conjunt que marca la salvació, només es troba a dos punts dels gironins, que no podran fallar davant la seva afició.

L’equip blanc-i-vermell, en plena aturada per compromisos internacionals de les seleccions, no competirà fins al dilluns 22 d’octubre a les 21.00 h en el matx que l’enfrontarà a la Real Sociedad a l’estadi d’Anoeta, en la novena jornada. En la desena, els gironins rebran el Rayo Vallecano, un altre rival directe en la lluita per evitar el descens, en el segon partit consecutiu a Montilivi en la franja horària de les 13.00 h de dissabte. Abans del duel contra el Leganés, el Girona se les haurà amb el València a l’estadi de Mestalla. El matx contra els valencianistes serà el dissabte 3 de novembre a les 18.30 h.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)