Girona

El Girona jugarà dijous a Peralada contra el Tolosa

Amistós. El partit contra l’actual vuitè classificat de la Ligue 1 s’ha fixat a les cinc de la tarda i els socis del Girona i del Peralada tindran l’entrada gratuïta

Amb la voluntat de rodar els futbolistes menys habituals i també amb la necessitat de continuar definint la proposta futbolística, el Girona ha programat per dijous un amistós contra el Tolosa, aprofitant que el cap de setmana les primeres divisions de gairebé tots els països s’aturen pels compromisos de seleccions. L’equip d’Eusebio s’ha buscat un rival de categoria –el Tolosa, de la Ligue 1– per fer una mena d’assaig general en plena competició. El duel s’ha fixat per dijous a les cinc de la tarda a Peralada i serà d’entrada gratuïta per als abonats del Girona i del club alt-empordanès.

Òbviament, Eusebio no disposarà dels tres futbolistes que tenen compromisos internacionals –Stuani, Bounou i Choco Lozano–, però sí que tindrà l’oportunitat de donar minuts als que encara no han debutat en la lliga i que surten de lesions com ara Jonas Ramalho, Johan Mojica i Carles Planas. La lògica també diu que si no juguen els 90 minuts, Doumbia i Roberts s’hi haurien d’acostar molt.

El Tolosa va estar a l’òrbita del City Football Group

El Tolosa va estar aquest estiu prop de firmar un acord estratègic per passar a ser un altre dels integrants del City Football Group. De fet, va ser el club francès el destí final del migcampista asturià Manu García, una jove promesa de 20 anys a qui el passat mes de juliol es va vincular amb diversos equips de la primera divisió espanyola, entre els quals, el Girona i l’Espanyol. Manu García forma part d’una plantilla que ha arrencat amb força bon peu la Ligue 1 i que actualment ocupa el vuitè lloc en la clasificació amb 13 punts (tres victòries, quatre empats i dues derrotes). Un compatriota de Doumbia, Max Alain Gradel, és el màxim realitzador de l’equip amb tres gols, davant del belga Aaron Leya Iseka (amb passat a l’Olympique de Marsella), que n’ha fet dos. L’únic jugador de la plantilla d’Alain Casanova que va jugar a la lliga espanyola és el camerunès Stéphane M’Bia, que va jugar més de 40 partits amb el Sevilla les temporades 2013/14 i 2014/15, en les quals els andalusos van guanyar l’Europa League. Al cos tècnic hi ha un català, l’entrenador de porters Josep Pascual, amb passat al planter de l’Espanyol.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)