Nàstic

Un maldecap a l’eix defensiu

Nàstic. Les baixes i el rendiment han fet que José Antonio Gordillo hagi alineat sis parelles de centrals diferents en nou jornades de lliga

Un dels grans desitjos de José Antonio Gordillo és començar a veure com la infermeria es va buidant. Els problemes físics han anat afectant la plantilla del Nàstic en aquest inici de lliga, i a l’entrenador li està costant Déu i ajuda poder definir un onze. I, en aquest context, és més complicat que l’equip trobi la línia positiva de resultats que l’ha de treure de sota. Les baixes han afectat totes les línies del camp i s’han fet paleses en diferents zones, com ara l’eix de la defensa. I és que el tècnic del Nàstic ha alineat sis parelles de centrals diferents en nou jornades. De fet, només ha repetit la formada per Fali i Josua Mejías (jornades 1 i 2) i la formada per Albentosa i Cadamuro (jornades 5 i 6). La resta de partits, la combinació ha estat diferent. Qui ha jugat més minuts com a central ha estat Cadamuro, que creu que un cop tothom estigui a punt, la competència que hi ha serà molt positiva: “Podem jugar tant Albentosa, com Arzo, Djetei, Josua Mejias o jo... Hi ha una rivalitat molt sana. Hem de treure el millor de nosaltres, i això és molt bo per a l’equip.”

Jorn. 1 | Nàstic-Tenerife 1-1
Fali i Josua Mejías
Jorn. 2 | Sporting-Nàstic 2-0
Fali i Josua Mejías
Jorn. 3 | Nàstic - Rayo M. 0-1
Josua Mejías i Cadamuro
Jorn. 4 | Las Palmas-Nàstic 4-0
Albentosa i César Arzo
Jorn. 5 | Nàstic-Osasuna 1-0
Albentosa i Cadamuro
Jorn. 6 | Reus-Nàstic 1-1
Albentosa i Cadamuro
Jorn. 8 | Nàstic-Deportivo 1-2
César Arzo i Cadamuro
Jorn. 9 | Cadis-Nàstic 1-1
Ddjetei i Cadamuro
Els més utilitzats:
Cadamuro
433 minuts
Josua Mejías
270’
Albentosa
270’
Djetei
249’
Fali
619’ (136’ com a central)
Arzo
119’
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)