Girona

Àlex Granell: “Estic en la meva plenitud esportiva”

Reconeixement. El capità del Girona, Àlex Granell, valora la seva candidatura a millor futbolista català per part de la FCF i repassa diversos aspectes tant des del punt de vista individual com col·lectiu

Àlex Granell, en declaracions a la pàgina web de la Federació Catalana de Futbol (FCF), va valorar la seva candidatura a millor futbolista català, un fet que l’omple d’orgull: “És un premi i un reconeixement a una trajectòria feta durant molts anys i, sobretot, a la feina que hem fet tant jo com el Girona ara que estem al màxim nivell. Em fa sentir un professional privilegiat de la feina que tinc i també em fa continuar sent exigent per aspirar a nous premis, primer col·lectius, i després potser arribaran els individuals.”

El capità del Girona va repassar la gran actuació tant seva com dels seus companys el curs passat, en l’estrena dels gironins a primera divisió: “Va ser clau mantenir el bloc de jugadors que veníem de segona divisió, de viure anys durs amb ascensos fallits, i també la temporada brillant en què vam pujar. Érem jugadors amb molta motivació, amb molta il·lusió i amb ganes extremes de demostrar que érem vàlids per jugar a primera divisió.”

En aquesta segona temporada en la màxima categoria, Granell llueix el braçal de capità, un fet important per a ell i també per al club de Montilivi: “M’omple d’orgull, m’afegeix responsabilitat i m’obliga a transmetre els valors del Girona als joves del planter. He tingut grans referents com Jandro, Felipe, Richy i Eloi. Per a un noi que va començar a jugar en aquest club amb cinc anys, arribar a ser el capità del primer equip és un tresor que cuidaré.”

L’objectiu, consolidar-se

Granell té clar que es troba en la seva “plenitud esportiva”, i ara el repte és consolidar-se a primera divisió. “L’objectiu és poder encadenar diverses temporades al màxim nivell i que això sigui l’inici d’un futur brillant per al Girona”, va assenyalar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)