Nàstic

Mor Josep Maria Grau, una institució grana

Nàstic. El delegat del primer equip, en el càrrec des de l’any 2000, no exercia des de feia un mes per culpa d’una greu malaltia

Josep Maria Grau, el delegat del primer equip del Nàstic de les dues últimes dècades, va morir ahir a Tarragona als 55 anys víctima d’una greu malaltia, detectada fa poques setmanes i aguditzada els últims dies. Molts clubs catalans i de segona A, molts dels futbolistes que els últims anys hi han tingut tracte i la mateixa federació catalana van mostrar ahir el condol a la família i al club. “Estem de dol. És un cop molt dur per a tots els nastiquers”, s’afirmava en el comunicat difós ahir a la tarda pel Nàstic, que va decretar un dia de dol oficial. “Era sang i cor grana. Ho va deixar tot pel Nàstic”; va dir Joan Potau, actual conseller i la persona que el va proposar com a delegat. L’enterrament és aquesta tarda al santuari de Loreto (16.30 h).

Grau va accedir al càrrec de delegat del primer equip el 2000, amb el Nàstic a segona B. De caràcter afable i proper, i d’un profund sentiment grana, en va veure de tots colors, amb ascensos –a segona A el 2001 i el 2015 i a primera el 2006 com a més recordats–, descensos i un ball d’entrenadors al seu voltant. Sempre present en tots els partits, desplaçaments i estades del Nàstic, era l’encarregat de tota la logística al voltant del primer equip. Ja feia algunes setmanes, un cop detectada la malaltia, que no exercia un càrrec per al qual no serà fàcil trobar-li un substitut a l’altura pel que fa a la dedicació.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)