Girona

Prova enmig del parèntesi

Girona-Tolosa. L’amistós contra un equip de la primera divisió francesa servirà perquè Eusebio doni minuts de nivell a jugadors que estan esperant més oportunitats en la lliga

El Girona-Tolosa que es disputarà aquesta tarda a Peralada (s’ha avançat a les 16.45 a petició d’Esport 3 per problemes d’il·luminació del camp) servirà per veure si els futbolistes menys utilitzats per Eusebio en aquest inici de curs tenen arguments per reivindicar-se i afegir un maldecap més al tècnic de La Seca. El rival garanteix nivell perquè és un equip de la Ligue 1, cosa que fa pensar que tot el que passi sobre la gespa pot ser extrapolable a la lliga de primera divisió.

Més enllà de la baixa dels tres jugadors que estan amb les seves seleccions –Cristhian Stuani, Yasinne Bounou i Choco Lozano–, Eusebio preservarà altres futbolistes que no estan físicament al 100%. Un d’ells serà Aday Benítez, que va demanar el canvi contra l’Eibar per unes lleugeres molèsties musculars. Tampoc hi seran Àlex Granell ni Bernardo Espinosa, que no es van entrenar amb el grup i van treballar al gimnàs. Són dubte el porter Gorka Iraizoz i el central Pedro Alcalá. L’interès, però, se centrarà en futbolistes com Doumbia i Roberts –les dues cares noves del Girona, que amb prou feines han tingut oportunitats en la lliga– i els lesionats que s’han anat recuperant, com Mojica (podria tenir minuts, però pocs), Ramalho i Carles Planas.

Del Peralada, Eusebio ha cridat els cinc futbolistes que ahir ja es van entrenar a la Vinya: el porter José Aurelio Suárez, el defensa Erik Montes, el migcampista Paik i els puntes Andzouana i Soni.

POC HABITUALS

Serà l’hora de Doumbia i Roberts, i també dels jugadors que surten de lesió

DEL PERALADA

Eusebio crida Suárez, Montes, Paik, Andzouana i Soni, que ahir es van entrenar
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)