2a divisió FEF

Pedro del Campo, en erupció

2a divisió B. El migcampista figuerenc està sent una de les sensacions en el bon inici de temporada de l’Olot

L’Olot està firmant un inici de curs brillant i, per molts aficionats, fins i tot per damunt de les expectatives. L’equip dirigit per Raúl Garrido ocupa la cinquena posició amb 11 punts, o més ben dit, amb una quarta part de la feina per aconseguir l’objectiu de la permanència ja al sac i ben lligada. Quan un conjunt s’agrada i transmet seguretat i convicció en el seu joc, sempre hi ha diferents futbolistes que aprofiten la dinàmica positiva per mostrar la seva millor versió, i és que, en els set primers partits de lliga, Pedro del Campo s’ha convertit en una de les sorpreses agradables per als aficionats garrotxins. El figuerenc està brillant al terreny de joc sempre que el seu tècnic hi ha confiat –acumula 407 minuts i ha estat titular en cinc de les set jornades inicials– i en els dos últims partits, contra el Barça B al Miniestadi i contra el Badalona al municipal, ho ha fet des d’una posició nova per a ell, al doble pivot acompanyant Hèctor Simon: “Aconseguir la primera victòria a casa contra el Badalona i de la manera com la vam aconseguir ens fa estar contents. Quan el rival és superior a tu físicament és important governar la pilota i fer un joc de combinació. Vaig gaudir molt al camp i en una posició diferent que em fa estar més atent en tasques defensives, però que em permet ser protagonista amb la pilota als peus”, analitza el migcampista de l’Olot Pedro del Campo, que tot just disputa la seva segona campanya en la categoria de bronze, en què demostra evolució constant després de cinc temporades a tercera amb el Figueres: “Tenir la confiança del tècnic és la clau per a la seguretat d’un mateix i per no abaixar els braços mai. L’adaptació a segona B l’any passat no va ser fàcil, però visualitzant la meva trajectòria a tercera estic segur que tinc marge de millora per consolidar-me en la categoria”, afegeix el figuerenc.

Optimisme mesurat

Pedro del Campo, com la resta dels seus companys i l’entorn de l’Olot, viu amb alegria el bon inici de lliga de l’equip. Amb la premissa de mantenir els peus a terra i de recordar el curs passat, en què el patiment va ser extrem, el mig evita excessos d’eufòria: “El fet de viure instal·lats en l’abisme durant molts mesos de la temporada passada fa que afrontem enguany cada partit com si fos l’últim. Valorem molt cada punt que sumem i el fet d’estar allunyats d’aquell abisme”, sentencia una de les sensacions del gran inici dels olotins.

EL PROTAGONISTA

Contra el Badalona vaig gaudir molt al camp i en una posició diferent que em fa estar atent en defensa però amb molta més pilota als peus

MOLTA PRESÈNCIA

Pedro ha estat titular en cinc de les set jornades que s’han jugat (407 minuts)
L’adaptació a segona B no va ser fàcil, però després de l’experiència a tercera estic segur que tinc marge de millora per consolidar-me
El fet de viure en l’abisme durant tot el curs passat fa que afrontem cada partit com si fos l’últim
Pedro del Campo
migcampista de l’Olot

L’Olot buscarà la primera victòria a les Illes Balears

Com a equip de segona B, l’Olot ha visitat deu vegades les Illes Balears per enfrontar-se amb clubs com el Mallorca i el seu filial, l’Atlètic Balears, el Llosetí, el Formentera, el Constància o el Peña Deportiva. En cap dels deu precedents a les Illes en la categoria de bronze els garrotxins han aconseguit sumar els tres punts, un objectiu marcat per diumenge que ve al camp de l’Atlètic Balears (a les 12 h), en l’únic desplaçament a terres balears que tindran els de Raúl Garrido aquest any. A Son Malferit, l’Olot hi va perdre en les dues primeres campanyes a segona B pel mateix resultat de 2-0 i hi va empatar a un gol en la 2015/16 i la 2017/18: “Si una cosa ha demostrat l’equip és que una de les seves fortaleses és l’adaptació al rival i al camp on juga. La versatilitat tàctica ens permetrà treballar específicament per vèncer l’Atlètic Balears i esperem així allargar el bon inici”, explica Del Campo, de 26 anys, futbolista a temps complet i fisioterapeuta a temps parcial.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)