Girona

Àlex Granell i Marta Corredera, millors futbolistes catalans de l’any

Futbol. El jugador del Girona i la jugadora del Llevant han estat escollits per davant de noms com Gerard Moreno, Alexia Putellas o Sergio Busquets

Àlex Granell i Marta Corredera han estat escollits com els millor i la millor futbolista catalans de la temporada 2017/18, després de la reunió que ha fet aquest migdia el jurat de la setena Gala de les Estrelles del Futbol Català, formada per representants dels mitjans de comunicació catalans, clubs i federats, a més de votació de l’afició a través del lloc web de la federació catalana de futbol.

Granell, futbolista del Girona, ha rebut el 34,9% dels vots i s’ha imposat a homes com Gerard Moreno, actualment al Vila-real però l’any passat, jugador de l’Espanyol, i al blaugrana Sergio Busquets, mentre que Marta Corredera, exjugadora de l’Atlético i actualment a les files del Llevant, ha aconseguit el 32,4% dels vots i ha quedat per davant de dues blaugrana: Alexia Putellas i Aitana Bonmatí.

A més, Carles Aleñá ha estat escollit el jugador amb més projecció amb un 70,7% dels vots, mentre que Maria Llompart s’ha imposat com a jugadora revelació. Sergio González i Joan Francesc Ferrer Rubi han estat escollit com els millors entrenadors, ambdós amb un 42,6% dels vots, superant Pep Guardiola i Robert Martínez, seleccionador de Bèlgica, que va acabar tercera del mundial de Rússia. Xavier Estrada ha estat escollit millor àrbitre, i Marc Toldrà i Berta Velasco, millor jugador i jugadora de futbol sala, mentre que Javi Rodríguez ha estat escollit millor tècnic de futbol sala.

La gala de les Estrelles es celebrarà el proper dimarts 16 d’octubre a les 19.30 hores a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm, a Barcelona.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)