Territorial

Amb la metxa molt curta

1a catalana. La paciència amb els entrenadors davant els mals resultats és més escassa que mai aquesta temporada. En tan sols sis jornades disputades ja han caigut cinc preparadors

La paciència és curta i, arran dels mals resultats, cada vegada més sovint s’opta per la solució més fàcil: destituir l’entrenador. I així, tot just complerta la jornada 6 en primera catalana, la llista de tècnics acomiadats ja arriba als cinc noms. El de Toni Menchón (Balaguer) es va sumar aquesta setmana als de Víctor Vera (Tàrrega), Rafa Rodríguez i Xevi Melero (Vic), Toni Pérez (Muntanyesa) i Pau Menéndez (Farners) entre els entrenadors destituïts per no haver complert les expectatives quant als resultats es refereix. “A una setmana de començar la lliga encara estàvem fitxant jugadors que havien de ser titulars. No vam tenir temps gairebé de treballar, no sembla que ens tinguessin gaire confiança, em sento utilitzat”, es queixa Víctor Vera, el primer tècnic destituït després de tan sols quatre partits. “Abans es parlava de menjar-se els torrons; ara ja parlem de les castanyes i cada vegada anem més ràpid”, bromeja Vera, que, això sí, veu en la cada vegada més habitual manca de contractes un motiu pel qual els clubs dubten menys a l’hora de destituir els entrenadors: ja no estan obligats a pagar-los la quitança ni indemnitzar-los.

Després del canvi a la banqueta, la sort ha estat desigual per als equips que han pres la decisió: el Farners va tornar a perdre i continua sense aixecar cap, mentre que, després d’acomiadar Víctor Vera, el Tàrrega suma una derrota i un triomf. Per altra banda, al Vic i a la Muntanyesa, dos equips destinats a estar a la zona alta de la taula, de moment sembla que els ha provat el relleu.

LA FRASE

Abans es parlava de menjar-se els torrons; ara ja, de les castanyes, i cada cop anem més ràpid
Víctor Vera
exentrenador del tàrrega

LA XIFRA

5
entrenadors
ja han estat destituïts per mals resultats amb tan sols sis jornades disputades. Dos del grup 1 i tres del grup 2.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)