Nàstic

La millor defensa d’Europa posa a prova l’atac grana

Nàstic. L’Alcorcón, que diumenge visita el Nou Estadi, només ha rebut dos gols en vuit partits, la millor xifra d’entre les grans lligues del continent

El Nàstic no ha estat gaire fi fins ara en atac, ja que només ha fet cinc gols en els vuit partits disputats –una xifra que no empitjora cap equip de la categoria–, però si més no alguna cosa està canviant, perquè ara fa quatre partits seguits que marca –només un gol per partit, això sí– i els jugadors asseguren que estan progressant. Diumenge, l’equip tarragoní tindrà una prova de foc per demostrar que evoluciona en atac, ja que rebrà al Nou Estadi l’Alcorcón, l’equip que ha rebut menys gols de les dues primeres divisions de les grans lligues europees: només dos en vuit partits. A més, l’equip madrileny, entrenat des d’aquesta temporada per Cristóbal Parralo, exjugador del Barça i l’Espanyol i exentrenador del Deportivo i el Girona, fa sis partits de lliga que no encaixa cap gol, set comptant el de copa.

La plantilla del Nàstic considera que no s’ha de deixar intimidar per les xifres defensives de l’Alcorcón i només s’ha de preocupar del treball propi. “Ens hem de centrar en nosaltres mateixos perquè en els últims partits es demostra que estem progressant, sobretot amb la pilota i atacant”, afirma l’extrem Sebas Coris, un dels jugadors intocables per a José Antonio Gordillo. Per al jugador de Tossa de Mar, la línia ascendent de joc no trigarà a traduir-se en bons resultats, que és el que l’equip necessita –més enllà de les bones sensacions– per deixar la zona baixa de la classificació, on ocupa el vintè lloc.

Cristóbal Parralo, per la seva banda, no creu que el seu Alcorcón, quart, sigui defensiu. Considera que la clau és que són un conjunt compacte i molt solidari en l’esforç. El tècnic andalús diu que mai no es tanquen i que solen jugar amb dos davanters.

LES FRASES

Som un equip compacte i solidari, no pas defensiu, ja que solem jugar amb dos davanters
Cristóbal Parralo
entrenador de l’alcorcón
Ens hem de centrar en nosaltres perquè estem progressant, sobretot amb la pilota i atacant
Sebas Coris
extrem del nàstic
Alcorcón 8 - 2
Segona divisió espanyola
Paços de Ferreira 6 - 2
Segona divisió portuguesa
Manchester City 8 - 3
Primera divisió anglesa
Liverpool 8 - 3
Primera divisió anglesa
PSV 8 - 3
Primera divisió holandesa
Lens 10 - 4
Segona divisió francesa
Feirense 7 - 3
Primera divisió portuguesa
Middlesbrough 12 - 6
Segona divisió alemanya
Sampdoria 8 - 4
Primera divisió italiana * Partits - gols rebuts
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)