El Girona cau contra el Tolosa (0-1) a Peralada

El Girona no s’ha volgut quedar parat amb l’aturada de la lliga pels partits de seleccions i aquesta tarda s’ha enfrontat al vuitè dassificat de la Ligue1, el Tolosa, a Peralada. Eusebio ha apostat per un onze amb el porter Suárez i deu jugadors del primer equip i ha dominat, sobretot a la primera meitat, però ha anat a menys, sempre amb poca pólvora. Una acció a pilota aturada ha suposat el 0-1 dels occitans.

El partit, havia de servir perquè alguns suplents es reivindiquessin i dos dels jugadors més actius han estat Doumbia i Patrick Robert. El davanter ha disposat de dues ocasions clares amb una bona rematada de cap i una opció de plantar-se sol davant del porter en què li ha faltat un punt de velocitat i decisió, mentre que l’anglès, que s’ha entès bé amb Pedro Porro a la dreta, també fregat el gol en dues rematades, una de les quals ha topat amb una bona intervenció de Mauro Goicoechea. El porter ja havia exercit de salvador en una mala cessió al minut 12. El Tolosa també ha pogut encetar el marcador, sobretot en un mà a mà que ha resolt Suárez i fins i tot han enviat una pilota al fons de la xarxa al 14’, però l’àrbitre ha indicat fora de joc de Firmin Mubele. Abans del descans s’ha viscut l’ensurt de la tarda quan Pere Pons ha topat amb Yannick Cahuzac, que ha quedat estabornit i ha hagut de ser substituït.

La segona part ha començat amb moviments a la banqueta i una molt bona mà del jove porter Vito per evitar el primer del Tolosa. Un avís que s’ha convertit en gol en el 68’ en una acció a pilota aturada en què Bodiger ha rematat sol de cap al fons de la xarxa. La rèplica ha portat la signatura d’una de les novetats de la represa amb una rematada dins l’àrea de Portu i de nou la resposta de Goicoechea. Ramalho ha tingut l’última, però el cop de cap li ha sortit massa centrat.