Girona

Carles Planas

Lateral esquerre del Girona

“Hem d’estar contents pel treball de l’equip”

Un dels jugadors del Girona que gràcies a l’amistós contra el Tolosa va tornar a disposar de minuts després de múltiples setmanes sense competir va ser Carles Planas. El lateral esquerre del conjunt blanc-i-vermell va notar la inactivitat, sobretot en el tram final de la segona part, en què va evidenciar símptomes de fatiga: “Després de tants dies sense competir és normal que notés cansament. A més, la gespa estava alta, i això feia que les cames pesessin”, comentava minuts després de la conclusió del matx.

Més enllà del resultat final, Planas i la resta dels seus companys tenien clar que l’amistós contra el Tolosa era un entrenament més per agafar ritme i posar-se al millor to possible: “Hem d’estar contents pel treball de l’equip. No crec que mereixéssim perdre, però sabíem que el més important era la feina del bloc i que el matx no era res més que un entrenament”, analitzava el lateral esquerre del Girona, que des de la seva arribada a Montilivi no ha tingut continuïtat, ja sigui per les lesions que ha anat tenint o per la falta de confiança de Pablo Machín durant el curs passat: “S’ha fet llarg, aquest període de no poder jugar. Tinc ganes de deixar enrere les lesions i la situació difícil de la temporada passada, ja que quan vaig estar bé no vaig tenir possibilitats de jugar i quan em vaig lesionar òbviament tampoc. El meu objectiu és estar ben preparat cada dia i al màxim físicament perquè, quan el tècnic em necessiti, pugui donar el millor de mi”, comenta Planas, pensant a arribar en el millor estat possible a Anoeta: “Venim d’una ratxa de resultats, no pas de joc, no gaire favorable, i l’equip vol tornar a competir per revertir-ho”, sentencia el defensa.

PER OBLIDAR

“Tinc ganes de deixar enrere les lesions i la situació difícil de la temporada passada”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)