3a divisió FEF

L’Hospitalet executa el Santfeliuenc des de lluny

De bandera. Dos golassos de Javi Lara i Cristian Gómez en el tram inicial del partit encarrilen el triomf del conjunt riberenc en un duel força igualat

L’HOSPITALET 3 SANTFELIUENC 1

L’HOSPITALET:Aliaga, Dani Fernández, Eudald, Gabriel, Diego, Canario (David Jiménez, 46’), Cristian Gómez (David, 78’), Javi Lara, Miquel Ripoll (Ton Ripoll, 46’), Salinas i Cheikh.SANTFELIUENC:Toni, Michel (Kevin, 57’), Jaume, Adrián, Rovira, David, Eric, Prior, Romo, Collado (Joel, 71’) i Recort (Ferran, 80’).GOLS:1-0 (12’) Javi Lara. 2-0 (19’) Cristian Gómez. 2-1 (53’), Gabriel, en pròpia porteria. 3-1 (77’) Cheikh.ÀRBITRE:Navarro Garcia.T.G.:Als locals Cheikh i David, i als visitants David López i Kevin.T.V.:Per doble groga al local Javi Lara (80’) i al visitant Prior (47’).PÚBLIC:Uns 400 espectadors.

L’Hospitalet va desfer-se del Santfeliuenc per 3-1 en un partit més igualat del que indica el marcador final. Els locals van aprofitar la seva qualitat individual i dos gols des de fora de l’àrea van servir per aplanar el camí dels tres punts.

En una arrencada de partit de color local, Javi Lara va estrenar el marcador en recollir una pilota morta a la frontal i etzibar un cacau que va netejar les teranyines de la porteria del visitant Toni (12’). Set minuts després, l’Hospi va eixamplar el marcador amb un altre xut llunyà, en aquest cas de Cristian Gómez, que va aprofitar que el porter del Santfeliuenc estava lleugerament avançat (19’). El Santfeliuenc va reaccionar als dos gols locals però no va acabar de crear ocasions clares més enllà d’un xut de Romo. A la represa, l’expulsió del visitant Juanjo Prior semblava posar impossible les coses als d’Andrés González, però un gol de Gabriel en pròpia porteria va tornar a situar el Santfeliuenc dins el partit (53’). Tot i estirar les línies, va ser l’Hospi qui va tornar a marcar, ja per sentenciar el partit: Salinas va aprofitar una badada de la defensa rival per assistir Cheikh, que no va perdonar (77’).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)