Nàstic

El Nàstic-Alcorcón, suspès per problemes en l’enllumenat, es reprendrà demà

Futbol. LaLiga ha anunciat que el partit, que perdia el Nàstic 0-3, es reprendrà demà a les 16 hores

El partit entre el Nàstic i l’Alcorcón ha estat suspès per problemes en l’enllumenat del Nou Estadi, i es reprendrà demà a les 16 hores, tal i com ha anunciat LaLiga aquesta tarda. La causa de l’ajornament ha estat els problemes en la subministració elèctrica de l’estadi tarragoní, perquè l’enlummenat s’ha apagat fins a tres ocasions en la primera part. L’àrbitre Trujillo Suárez, que havia retardat l’inici del partit per aquests problemes, ha suspès el matx abans del descans –ja ho havia fet un primer cop en el minut 32 –, quan el Nàstic de Tarragona anava perdent per 0-3.

En la gairebé primera part sencera que s’ha disputat, l’Alcorcón ha estat millor que els grana i Juan Muñoz ha colpejat en dues ocasions i ha deixat als locals ben tocats. En el minu t6, Juan Muñoz supera la defensa i, amb un fort xut creuat, supera un Becerra sorprès. I sense temps per a recuperar-se, de nou Juan Muñoz ha fet el segon rematant, també creuat, una centrada de Nono. El Nàstic, tocat anímicament després de la mort del delegat Josep Maria Grau, no s’ha refet dels dos gols i Nono ho ha aprofitat per fer el tercer, després d’una jugada individual per la banda esquerra.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)