2a divisió FEF

El Lleida supera l’adversitat

2a divisió B. Els de la Terra Ferma completen un gran segon temps en inferioritat numèrica i aconsegueixen empatar a deu minuts del final amb un Badalona que va de més a menys

badalona 1 lleida 1

BADALONA:Morales; Albarrán, Robusté, Moyano, Escudero; Carbó (Boniquet, 84’), Nana; Robert Simón (Moha, 73’), Santi Magallán, Giva (Iván Agudo, 65’); Chacopino.LLEIDA:Pau Torres, Leto, Joan Oriol, Albístegui. César Soriano, Trilles, Artiles (Noel, 41’), Calavera (Josimar, 76’), Pedro Martín, Juanto i Musa (Alpha, 65’).GOLS:1-0 (38’) Albarrán. 1-1 (80’) Alpha.ÀRBITRE:Martínez Santos.T.G.:als locals Nana i Robert Simón; al visitants Noel.T.V.:al visitant César Soriano (37’) per doble amonestació.PÚBLIC:769 espectadors al Nou Estadi del Badalona.

Sense grans resultats però amb una solidesa que espanta els grans favorits de la categoria. Res no està tombant el Lleida en l’inici de la competició i ahir en va fer una gran demostració deixant ben clar per què és l’únic equip que encara no ha perdut en la lliga. Els de la Terra Ferma es van sobreposar al penal i expulsió de César Soriano en el primer temps i van aconseguir empatar el partit contra el Badalona, que, molt afectat per les baixes, va ser millor en el primer temps que en el segon.

Els escapulats van tenir un pic de rendiment en el tram final de la primera meitat traient el cap amb pilotes llargues a l’esquena de la defensa. En una d’aquestes situacions, César Soriano va cometre un penal que els blaus van pagar ben car, ja que es van quedar amb un home menys i Albarrán va transformar el gol amb tranquil·litat. El gol, a les acaballes del primer temps, semblava que havia de ser crític per al Lleida, però els blaus es van posar la granota de treball i van quadrar un molt bon segon temps.

Els d’Albadalejo van obligar el Badalona a tirar-se enrere i van provocar diverses oportunitats de gol. Pedro Martín i especialment Juanto van topar una vegada i una altra amb la defensa local, comandada per Morales, que ahir tornava a la titularitat en detriment de Perales. El veterà porter no va fer res més que endarrerir el gol de l’empat, perquè a mesura que passaven els minuts el Lleida s’anava acostant més i més, fins que Alpha, en una jugada trenada per Josimar i Pedro Martín, va marcar la diana definitiva i va establir el repartiment de punts final.

Nosaltres hem fet un bon primer temps, però el Lleida ha estat millor en el segon
Ramon Calderé
entrenador del badalona
Si fèiem una bona entrada en la segona part, ells tindrien por i creixeríem durant el partit