Nàstic

El Nàstic fa aigües abans de la suspensió

La represa, avui. El temporal i els problemes amb l’enllumenat obliguen a ajornar en el minut 38 un partit que els grana, molt febles en defensa, perdien 0-3 i que es continuarà aquesta tarda (a les 4)

NÀSTIC (s.A.) 0 ALCORCÓN 3

NÀSTIC:Isaac Becerra; Roger Figueras, Djetei, Cadamuro, Abraham; Sebas Coris, Fali, Rocha, Tete Morente; Luis Suárez i Uche.ALCORCÓN:Dani Jiménez; Laure, Burgos, David Fernández, Bellvís; Sangalli, Eddy Silvestre, Dorca, Nono: Víctor Casadesús i Juan Muñoz.GOLS:0-1 (6’) Juan Muñoz. 0-2 (13’) Juan Muñoz. 0-3 (29’) Nono.ÀRBITRE:Trujillo Suárez.T.G.:Als locals Rocha, Uche i Roger Figueras, i al visitant Eddy Silvestre.

El temporal de pluja i els problemes en l’enllumenat van obligar ahir a suspendre el partit entre el Nàstic i l’Alcorcón en el minut 38, quan el marcador reflectia un contundent 0-3. La LFP, amb el vistiplau dels dos equips, va decidir que el partit es reprendrà avui a les 4 de la tarda. No podia ser més tard, ja que l’Alcorcón té compromís de copa dimecres a les 8 del vespre a Lugo i han de passar un mínim de 48 hores entre la celebració de dos partits.

El Nàstic haurà de millorar moltíssim la imatge avui si vol tenir alguna possibilitat de puntuar, ja que en l’estona que es va jugar ahir es va mostrar com un equip molt feble en defensa i amb poc esperit competitiu. L’Alcorcón, que en els vuit partits anteriors només havia marcat set gols –basa el bon rendiment en la solidesa defensiva, ja que només n’ha rebut dos–, va aprofitar les facilitats del rival per fer-ne tres en només mitja hora, amb Juan Muñoz, autor de dues dianes, i Nono més que agraïts.

El partit no havia començat malament per als grana, ja que amb cert dinamisme a partir de tres quarts de camp s’havien anat acostant a la porteria rival, però els gols de l’Alcorcón van anar caient com una llosa. En el primer, l’exgrana Eddy Silvestre va superar la línia de mitjos grana amb una paret i va fer una bona passada a l’espai per a Juan Muñoz, que va batre Becerra amb un xut a prop de l’escaire (6’). En el segon, Djetei va rebutjar malament una pilota llarga que va acabar als peus de Nono. L’extrem groc va fer una assistència en profunditat, Cadamuro va fallar en el tall i Juan Muñoz, una altra vegada, es va trobar davant Becerra per superar-lo per baix (13’). I, en el tercer, Nono, que poc abans ja havia estat a prop de marcar, va superar amb molta facilitat Roger Figueras per la banda esquerra i va etzibar un xut encreuat impossible per al porter grana (29’). En aquell moment, la pluja es va intensificar i l’apagada de part de l’enllumenat va obligar a aturar el partit. Es va reprendre, però l’excés d’aigua sobre el camp i un altre tall d’electricitat –ja n’hi havia hagut un just abans de l’inici del partit que n’havia demorat l’inici– va fer que, finalment, l’arbitre decidís suspendre el duel. Els jugadors del Nàstic, sense rumb sobre el camp, van agrair l’ajornament, però avui hauran de mostrar una altra cara.

Homenatge emotiu a Josep Maria Grau

Les penyes i els aficionats del Nàstic, amb la presència del president, Josep Maria Andreu, i de l’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, van fer una ofrena floral al monument del Centenari, poc abans del partit, en record de Josep Maria Grau, el delegat del Nàstic els últims divuit anys, mort aquesta setmana. També es van deixar dos rams al seu lloc habitual durant els partits i es va guardar un minut de silenci.

Repetició d’onze enmig de l’allau de baixes

Amb Iván López, Arzo, Barreiro, Raúl Albentosa, Josua Mejías i Ramiro Guerra lesionats i amb Javi Márquez, Javi Jiménez i Pol Valentín acabats de recuperar, José Antonio Gordillo no va tenir gaires més opcions que repetir ahir l’onze inicial de l’anterior partit, amb Roger Figueras, del filial, titular i amb Salva i Brugui, també de la Pobla, a la banqueta. Òbviament, no podrà recuperar efectius per a avui.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)