2a divisió FEF

Un curs més, sense premi

2a divisió B. L’Olot va tornar a tastar el gust amarg de la derrota a Palma i ja són onze els partits sense victòria a les Illes Balears en la categoria

L’Olot va perdre en la seva visita a Son Malferit contra l’Atlètic Balears (1-0). El gol del futbolista de Santa Coloma de Farners, Nuha Marong, va impossibilitar als olotins esgarrapar algun punt de la que serà la seva única visita a les Illes Balears aquesta campanya, un territori inexpugnable per als de la Garrotxa, i és que en cap de les onze ocasions que han jugat contra equips de les Illes en la categoria de bronze han pogut tornar a casa amb els tres punts al sarró.

L’Atlètic Balears, en els cinc cursos que ha competit a segona B, el Mallorca i el seu filial, el Constància, el Llosetí, el Formentera i el Peña Deportiva han estat els botxins, si bé és cert que els volcànics han pogut empatar en quatre ocasions –totes les igualades a un gol–, tot i encadenar en l’actualitat tres derrotes consecutives.

Debut agredolç de Pol

El darrer matx de l’Olot a Palma va deixar el debut de l’última incorporació abans del tancament del mercat estival. Jaume Pol, precisament nascut el 1994 a Palma, es va convertir en el divuitè jugador que ha disputat minuts aquest curs –només Sacrest i Cosme encara no han debutat– i ho va fer jugant contra un rival tradicional del seu club d’origen, el Mallorca: “Tenia ganes de debutar contra l’Atlètic Balears i a Palma, a casa meva. Ha estat una llàstima la derrota, però personalment m’he sentit a gust, i és que fa dues setmanes que m’entreno al màxim i espero l’oportunitat de jugar”, comentava el lateral esquerre després del debut. Jaume Pol va defensar bé l’extrem Canario i va aportar contundència i joc aeri, les demandes del seu tècnic en un terreny de dimensions reduïdes i davant un joc directe.

Curs 2013/14
Atlètic Balears-Olot 2-0
Constància-Olot 2-1
Curs 2014/15
Atlètic Balears-Olot 2-0
Mallorca B-Olot 1-1
Curs 2015/16
Atlètic Balears-Olot 1-1
Llosetí-Olot 1-0
Curs 2017/18
Atlètic Balears-Olot 1-1
Formentera-Olot 1-1
Peña Dep.-Olot 1-0
Mallorca-Olot 3-1
Curs 2018/19
Atlètic Balears-Olot 1-0
Totals:
0 victòries, 4 empats i 7 derrotes (16 gols a favor i 6 gols en contra)
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)