Nàstic

El Nàstic perd contra l’Alcorcón i continua en zona de descens (1-3)

Nàstic. Els grana han retallat distàncies en el tram final però el gol de Del Moral ha estat insuficient per neutralitzar el 0-3 que d’avantatge que duia l’equip madrileny en la mitja part

El Nàstic ha perdut per 1-3 contra l’Alcorcón després de no poder capgirar el resultat que havia aconseguit en la primera part –que es va disputar ahir, però que es va haver de suspendre per problemes en l’enllumenat del Nou Estadi per cula de l’huracà Leslie– el conjunt madrileny en la segona meitat del partit que s’ha reprès aquesta tarda, amb menys d’un miler de persones a les graderies.

L’Alcorcón, que s’havia avançat amb dos gols de Juan Muñoz i un de Nono, ha sabut mantenir l’avantatge tot i que el Nàstic ho ha intentat amb un parell d’ocasions de Luis Suárez, sobretot un u contra u davant Dani Jiménez que el porter visitant ha resolt bé. Els grana han insistit i, en el minut 84, després d’una gran jugada de Roger Brugé, Manu del Moral ha aconseguit reduir distàncies amb l’1-3. El gol, però, ha arribat massa tard, i a més el colombià Luis Suárez ha estat expulsat per doble groga, cosa que ha dificultat encara més qualsevol possibilitat d’igualar o remuntar el matx.