Nàstic

Maquillatge, i poc més

Nàstic. L’equip grana s’espavila en la part final de la represa del partit suspès diumenge amb 0-3 (38’) i, contra un Alcorcón relaxat, marca un gol que no evita un altre resultat dolorós

NÀSTIC 1 ALCORCÓN 3

NÀSTIC:Isaac Becerra; Roger Figueras (Brugui, 38’), Djetei, Cadamuro, Abraham; Sebas Coris, Fali, Rocha (Javi Márquez, 70’), Tete Morente (Manu del Moral, 62’); Luis Suárez i Uche.ALCORCÓN:Dani Jiménez; Laure, Esteban Burgos, David Fernández, Bellvís; Sangalli, Eddy Silvestre (Errasti, 88’), Dorca, Nono; Víctor Casadesús i Juan Muñoz.GOLS:0-1 (6’) Juan Muñoz. 0-2 (13’) Juan Muñoz. 0-3 (29’) Nono. 1-3 (84’) Manu del Moral.ÀRBITRE:Trujillo Suárez.T.G.:Als locals Tete Morente, Uche i Roger Figueras, i als visitants Eddy Silvestre i Sangalli.T.V.:Dues grogues al local Luis Suárez (86’).INCIDÈNCIES:Represa del partit suspès diumenge a causa de la pluja i de les apagades de llum en el minut 38. Diumenge hi havia 3.505 espectadors al Nou Estadi i ahir, 889.

Sigui perquè tenia poca pressió i res a perdre després del contundent 0-3 amb què s’havia suspès el partit de diumenge en el minut 38 per culpa de la pluja, sigui perquè havia de treure l’orgull per no fer més fonda la ferida, o sigui perquè l’Alcorcón es va relaxar veient-se guanyador. El cas és que el Nàstic va millorar ahir, en la represa del partit, la imatge respecte al desastre de diumenge i, si més no, va maquillar el resultat gràcies al gol de Manu del Moral en els últims minuts. Insuficient, però, per amagar una altra derrota dolorosa i la certesa que el Nàstic haurà de millorar moltes coses si vol sortir de la zona de descens. Sobretot, evitar les constants errades en defensa, que diumenge van costar els tres gols de l’Alcorcón, dos de Juan Muñoz i un de Nono; consolidar un patró de joc, que de moment costa de veure, i augmentar la convicció, sobretot en atac. Està clar, també, que ha de canviar la sort pel que fa a les baixes, ja que fins ara n’ha tingut unes quantes cada setmana. Contra l’Alcorcón, per exemple, tenia sis lesionats i alguns jugadors acabats de recuperar. Per acabar-ho d’adobar, Luis Suárez, el davanter més en forma del Nàstic actualment, va ser expulsat ahir per protestar, de manera que s’unirà a la llista d’absències per al partit de diumenge al camp del Lugo.

L’entrada de Brugui per Roger Figueras va ser l’únic canvi introduït per Gordillo abans de reprendre el partit. Volia evitar la segona groga a Figueras i dotar de més velocitat l’equip, amb Coris de lateral dret i Brugui d’extrem. De fet, el jove jugador del filial va ser el millor dels grana i seva va ser la jugada del gol de Manu del Moral, en la qual es va desfer d’uns quants defenses rivals abans que li desviessin el xut. El gol va ser el premi per a un Nàstic que a partir del minut 65, en què hi va haver una clara ocasió de Luis Suárez aturada per Dani Jiménez, va insistir fins a aconseguir el gol de l’honor.

Em preocupen i em dolen molt les errades que hem tingut en defensa en els tres gols rebuts, perquè ho havíem treballat molt
Tenim una qualitat que no estem demostrant. És qüestió de confiança i estat d’ànim