Nàstic

Un examen transcendent

Nàstic. José Antonio Gordillo podria ser destituït en funció del resultat de diumenge a Lugo. La imatge d’impotència de l’equip i el fet que no s’endevini una progressió preocupen en el consell

La paciència no és, precisament, una de les característiques del Nàstic. En les dues anteriors temporades va viure cinc destitucions d’entrenadors, i no es pot descartar que, després de només dos mesos de competició, ben aviat ja hi hagi la primera d’aquesta campanya. De fet, si l’equip grana no aconsegueix un resultat positiu diumenge a la tarda al camp del Lugo, José Antonio Gordillo podria deixar de ser l’entrenador del Nàstic. El president, Josep Maria Andreu, va voler conscienciar ahir el tècnic i la plantilla, abans de l’entrenament matinal, de la importància del partit de l’Anxo Carro.

Hi ha molta inquietud en el consell d’administració, i també en l’afició, amb els resultats i la imatge d’un equip que es mostra impotent i anímicament fràgil, i que no consolida un patró de joc ni apunta a una progressió. Els dos últims partits al Nou Estadi, per exemple, han acabat amb dues derrotes clares, contra el Deportivo i l’Alcorcón, del Nàstic, que és penúltim i que si no és cuer és perquè el Còrdova té una pitjor diferència de gols. Com sol passar en el món del futbol, es considera que una manera de reactivar la plantilla seria la destitució de Gordillo, que, de totes maneres, no es podria descartar que continués en el club fent feina al despatx.

El que no ha ajudat gens fins ara Gordillo són les baixes. Per al partit de Lugo, per exemple, el tècnic andalús, que en principi recupera Barreiro i Josua Mejías –el segon torna d’una lesió més llarga i no és recomanable forçar-ne el retorn–, no comptarà amb els lesionats Iván López, Arzo, Albentosa i Ramiro Guerra, ni amb el sancionat Luis Suárez, que va ser expulsat contra l’Alcorcón.

SENSE SORT

Gordillo, que a Lugo no disposarà del sancionat Luis Suárez, ha tingut moltes baixes

DERROTES DURES

El Nàstic ha perdut amb claredat els dos últims partits al Nou Estadi

El Lugo, amb exmembres del Nàstic en tots els àmbits

L’arribada de José Antonio Gordillo a la banqueta del Nàstic en la recta final de la temporada passada va coincidir amb la marxa del director esportiu, Emilio Viqueira. Un cop acabat el curs, el gallec va fitxar pel Lugo, precisament el rival del Nàstic diumenge en el partit decisiu pel que fa al futur de Gordillo. Viqueira no és l’únic que havia estat vinculat al club grana en l’equip gallec, ja que el tècnic és Javi López, entrenador del Nàstic la temporada 2007/08, i hi ha diversos futbolistes que havien defensat la samarreta grana: Juan Muñiz, Jean Marie Dongou i Alberto Varo, recentment, i Aburjania i Fernando Seoane en temporades anteriors.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)