Girona

Porro, Granell i Gorka també s’aturen

Més contratemps. Lluny de recuperar efectius, l’aturada de lliga ha multiplicat els problemes

Si no fos pels jugadors del Peralada, Eusebio només hauria pogut treballar ahir amb quinze efectius a les instal·lacions de La Vinya. Lluny de recuperar efectius, el parèntesi de lliga ha multiplicat els problemes en el Girona. A banda de Mojica, ahir no es van entrenar ni el porter Gorka Iraizoz, ni el carriler Pedro Porro ni tampoc el migcampista Àlex Granell, a banda dels dos internacionals. No hi va haver –com ja és habitual– cap comunicat mèdic més enllà del del defensa colombià, però tot fa pensar que serà complicat recuperar Iraizoz i Granell, que ja no van intervenir dijous passat a Peralada en l’amistós contra el Tolosa.

Àlex Granell, que dimarts va rebre el premi a millor futbolista català del curs passat, fa dies que no s’entrena a causa d’unes molèsties musculars. I fa tota la pinta que Iraizoz tampoc farà net i que Eusebio haurà de cridar José Aurelio Suárez per ser el suplent de Bounou a Anoeta.

Porro, una incògnita

Pel que fa al futbolista extremeny, tot indica que ahir es va aturar per precaució i que té possibilitats de formar part de l’expedició que diumenge volarà amb xàrter fins a Sant Sebastià. És difícil que els tocats puguin exercitar-se avui, i el seu termòmetre serà la sessió de dissabte (demà, la plantilla tindrà jornada de descans).

Avui, ja amb Stuani i Bounou

En la sessió d’aquest matí, programada a La Vinya, ja hi participaran els dos internacionals del Girona, l’uruguaià Cristhian Stuani i el marroquí Yasinne Bounou. Tots dos havien d’arribar ahir a la tarda a Girona després de dos desplaçaments llarguíssims. Bounou va tornar de les Comores –més de 7.000 quilòmetres– i Stuani, que va avançar unes hores el seu retorn, ho va fer des del Japó –més de 10.000 quilòmetres–. El porter i el pitxitxi, insubstituïbles per a Eusebio, seran amb tota seguretat dilluns en l’onze d’Anoeta.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)