Reus

Més nosa que servei

Copa. Una eliminatòria a camp contrari, enmig d’una lliga que se li fa cada vegada més dura, és el que menys necessita ara el Reus, que, tot i això, té per bandera un esperit competitiu innegociable

El Reus en té prou, i de sobres, amb la lliga. La plantilla, mancada d’efectius –pels problemes en les inscripcions i perquè arrossega algunes baixes per lesió–, no està en condicions d’afrontar dues competicions amb garanties, i per això el partit de copa d’aquest vespre a Almeria li fa més nosa que servei. De totes maneres, l’equip roig-i-negre té un gran esperit competitiu, que fa que sempre planti cara i que sigui de mal batre. En l’eliminatòria anterior, per exemple, malgrat jugar a camp contrari –a El Sadar– i no tenir gran interès a continuar en la competició, va fer un partit força complet i va derrotar l’Osasuna.

Per a la següent fase, el tècnic, Xavi Bartolo, només demanava que els toqués jugar a casa, per evitar el cansament d’un desplaçament, però el sorteig no els va portar sort, ja que va determinar que juguessin al terreny de joc d’un dels equips més en forma del moment, l’Almeria, al qual ja van visitar en lliga fa poc, el 30 de setembre. El Reus va ser clarament superat per l’equip andalús, que el va dominar durant el 90 minuts i el va derrotar 2-0. La pressió alta i la velocitat de l’Almeria van ser massa per a un Reus que no es va trobar mai còmode. Els equips de segona A que superin aquesta eliminatòria s’emparellaran en els setzens de final contra els de primera que no disputen competicions europees.

Xavi Bartolo intentarà fer les rotacions que pugui, però tenint en compte que sempre hi ha d’haver set jugadors amb fitxa del primer equip al camp no serà fàcil. Dissabte, a Gijón (1-1), va deixar d’entrada a la banqueta Shaq Moore i Borja Herrera, que previsiblement seran titulars avui, igual que Pol Freixanet, porter reserva en la lliga i que va ser un dels herois de l’eliminatòria contra l’Osasuna.

PRECEDENT RECENT

El Reus va visitar l’Almeria el 30 de setembre en la lliga i va ser superat (2-0)

SEGÜENT FASE

El vencedor tindrà un rival de primera que no juga a Europa en els setzens de final
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)