3a divisió FEF

Preferència? Com més gran, millor

Copa. El Sant Andreu espera amb deler el sorteig de copa dels setzens de final (12 h) amb una inclinació clara cap als equips grans espanyols, en especial el Madrid. La caixa i competir al Bernabéu, els principals atractius del club

Barça, Atlético, Madrid, València, Vila-real, Betis o Sevilla. El sorteig d’avui (12 h) determinarà qui serà el pròxim rival en el quadre de copa del Sant Andreu, que, com la resta d’equips modestos que s’han classificat, volen que el rival sigui com més gran millor.

“A mi m’agradaria que fos el Madrid”, diu el davanter Kuku, autor del gol de la victòria en la pròrroga contra el Calahorra: “Poder jugar al Bernabéu contra jugadors com els que tenen seria una gran il·lusió”, hi afegeix. “Tots sabem quines són les preferències però millor no ho diguem per no donar mala sort”, explica Azparren: “Però, sigui quin sigui el rival, sent de primera divisió i que jugui a Europa ho disfrutarem segur”, hi afegeix el tècnic. A efectes econòmics, el Madrid i el Betis són els equips que solen portar més aficionats als estadis catalans; el Barça, segons l’última experiència a l’Hospitalet, no aportaria gaires aficionats a causa de la proximitat geogràfica. El Narcís Sala ja va ser escenari d’un rival de setzens de final de copa fa cinc anys, el desembre del 2013 amb l’Atlético de Madrid (0-4, en l’anada). Aleshores va haver-hi un ple amb 6.563 espectadors. “Hem de disfrutar. A mi m’agradaria que fos qualsevol excepte l’Atlético de Madrid”, diu Josu, l’únic supervivent de l’equip que va jugar contra els colchoneros.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)