Nàstic

La plantilla fa autocrítica

Nàstic. El capità Fali creu que la responsabilitat de la situació actual en la classificació és, en gran part, dels jugadors i afirma que una victòria canviarà la visió sobre l’equip

Enmig del terratrèmol que viu el Nàstic, amb un ultimàtum cap a l’entrenador, José Antonio Gordillo, la plantilla ha volgut sortir en defensa del tècnic. Si els grana perden a Lugo, el tècnic serà destituït però, almenys, té el suport de la seva plantilla. “És una qüestió de tots nosaltres, no només d’ell. Nosaltres tenim molta culpa de la situació i no hi ha cap més alternativa que continuar treballant i estar al seu costat”, va dir el capità, Fali.

El Nàstic ara mateix és penúltim en la classificació i fa quatre jornades consecutives que no guanya; a més, ha donat una mala imatge en alguns partits, com ara els primers instants contra l’Alcorcón, tot i que en d’altres ha transmès bones sensacions. “Si haguéssim tingut algun punt més, com hem merescut en alguna jornada, no veuríem l’equip d’aquesta manera. Crec que estem bé. A Cadis vam jugar bé i ara toca ser valents i agafar un bon camí per redreçar la situació”, va explicar.

La mala dinàmica de l’equip va provocar que el president, Josep Maria Andreu, baixés al vestidor a parlar amb la plantilla. “El president ens va donar ànims i ens va fer un toc d’atenció. No va ser res fora del normal. La xerrada ens va agradar, a tots, i ara haurem d’estar més concentrats que mai perquè, si guanyem a Lugo, l’atraparem en la classificació i la situació es veurà d’una altra manera”, admet el valencià: “Pressió? Som jugadors amb ambició i sempre volem guanyar. Estem amb el mister a mort”.

La desavinença amb els metges

Un dels grans problemes del Nàstic en aquest inici de competició són les lesions que han provocat tibantors entre el cos mèdic i el cos tècnic. Els tècnics no entenen la gran quantitat de lesionats i el llarg temps de recuperació. Tot plegat, ha acabat explotant amb la dimissió de Paco Arévalo i Paco Rubio, metges de l’equip, segons va avançar Diari Més. Arévalo va presentar la dimissió aquesta setmana mentre que Rubio ho va fer en l’estada de l’equip a Olot.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)