Reus

El Reus, eliminat de la copa del Rei (3-1)

Futbol. Els roig-i-negres han retallat distàncies en el temps afegit, massa tard per neutralitzar els dos gols de l’Almeria, que serà a la propera ronda

El Reus ha quedat eliminat des la copa del Rei després de perdre contra l’Almeria per 3-1, en un partit en què l’equip de Xavi Bartolo no ha aprofitat les seves ocasions. Després d’una gran jugada de Chema, Sergio Pérez, de cap, ha avançat l’Almeria després de dues bones ocasions dels reusencs, que no han estat encertat. A més, dos minuts després el porter Pol ha evitat la segona diana dels andalusos. Els roig-i-negres han començat molt bé el segon temps, amb una rematada de cap de Ruben Enri i una pilota al pal de Fran Carbia, però sense poder transformar les ocasions. A l’altra porteria, Pol també ha tingut feina, evitant el segon gol en un parell d’oportunitats de l’Almeria. Els de Xavi Bartolo han vist com els andalusos ampliaven l’avantatge en el 73’, amb un gol de Sergio Aguza. El Reus, però, ho ha intentat fins el final i Linares, amb una vaselina, ha tingut el gol a les seves botes. En el temps afegit, Linares sí que ha pogut batre el porter, de nou de vaselina, i ha retallar distàncies per posar emoció al matx però Luis Rioja ha fet el 3-1 definitiu per tallar d’arrel l’esperança reusenca.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)