2a divisió FEF

El Lleida, de bons records

2a divisió B. L’Olot rebrà demà els de la Terra Ferma, un rival que en les tres últimes visites no ha guanyat al municipal. El curs passat, Garrido va aconseguir el primer triomf com a tècnic olotí

L’Olot ha aconseguit bons resultats jugant contra el Lleida Esportiu al municipal. En els quatre precedents a segona B, els olotins van perdre el primer duel contra els de la Terra Ferma, el curs 2013/14, però no han perdut cap dels altres tres enfrontaments –dues victòries i un empat en total.

La visita del Lleida porta bons records a l’Olot i al seu actual tècnic, Raúl Garrido. El curs passat, amb l’equip a prop del precipici, el matx entre els garrotxins i els lleidatans al municipal va suposar la primera victòria de l’era Garrido en el quart partit del valencià a la banqueta olotina. Amb el nou tècnic, l’Olot va empatar els tres primers enfrontaments, contra el Formentera (1-1), el Mallorca (0-0) i el València Mestalla (1-1), però contra els del Segrià, en la divuitena jornada, va arribar el primer triomf dels onze que suma en l’actualitat amb els volcànics. Garrido també ha empatat dotze enfrontaments i només n’ha perdut nou, un bagatge més que notable i el principal argument del ressorgir dels olotins en la classificació el curs passat, que va donar la salvació, i del bon inici de l’actual campanya.

A més, per l’actual entrenador de l’Olot, el Lleida és un club especial ja que hi va jugar les temporades 2000/01 i 2001/02: “Sempre són partits especials ja que hi vaig jugar dos anys i els records són bons. Tinc molts amics allà i és especial, tot i que he jugat diversos cops contra el Lleida, continua sent un al·licient. Esperem que sigui especial perquè hàgim guanyat i puguem celebrar que ens posem en disposició de fer grans coses”, comenta l’entrenador del conjunt de la Garrotxa, Raúl Garrido.

LES REACCIONS

Sempre són partits especials ja que hi vaig jugar dos anys i els records són bons. Tot i que he jugat diversos cops contra el Lleida, continua sent un al·licient
Esperem que sigui especial perquè hàgim guanyat i puguem celebrar que ens posem en disposició de fer grans coses
Raúl Garrido
entrenador de l’Olot
Olot-Lleida Esp. (j.18) 0-2
Temporada 2013/14
Olot-Lleida Esp. (j.36) 2-0
Temporada 2014/15
Olot-Lleida Esp. (j.3) 1-1
Temporada 2015/16
Olot-Lleida Esp. (j.18) 2-1
Temporada 2017/18
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)