3a divisió FEF

Un duel que ve de gust

3a divisió. El cara a cara entre equips de la demarcació arriba amb un Figueres en molt bona forma i un Llagostera líder de la competició

Tot i que entre el Figueres i el Llagostera no existeix una rivalitat històrica, els duels entre equips que comparteixen un territori com en aquest cas la demarcació gironina sempre tenen una mica més de valor afegit. El partit d’aquesta jornada entre figuerencs i llagosterencs, a més, arriba en un molt bon moment de joc i resultats en totes dues bandes, un fet que provoca que l’enfrontament tingui encara més al·licients sobre la gespa. El Figueres torna a Vilatenim després de gairebé un mes, un temps en què els de Joan Esteva han passat d’aconseguir la primera victòria davant de la seva afició a sentir-se amb molta confiança després d’empatar contra el Reus B i guanyar a Terrassa. “Potser no hem millorat gaire la posició en la classificació però segurament sí que estem en el nostre millor moment del curs pel que fa al joc”, explica el tècnic Joan Esteva, que després de sorprendre el Terrassa al seu estadi (0-1) ara afronta un altre duel de màxima exigència contra el Llagostera: “Del rival, destacable ho és tot. És una plantilla feta per pujar i, enmig de la seva gran qualitat, si en algun moment el Llagostera ha mostrat alguna feblesa aquesta temporada ha estat jugant fora de casa.”

A Llagostera, per la seva banda, hi ha satisfacció per l’arrencada del curs i els del Gironès visiten Vilatenim amb la voluntat de mantenir-se per segona setmana al capdavant de la classificació. El tècnic Oriol Alsina sap que no serà gens fàcil sumar en un estadi com Vilatenim: “El Figueres està en un molt bon moment de forma i de joc. Ja tenien un bon col·lectiu de jugadors i les últimes setmanes s’han reforçat amb dues grans individualitats com Ferrón i Sergio Álvarez.” Des del vestidor llagosterenc tenen clar que a domicili cal millorar el rendiment defensiu. “Els números fora de casa són molt bons però si hem de millorar en alguna cosa és aconseguir no encaixar tants gols”, diu Alsina, conscient que del set gols en contra encaixats, sis han arribat lluny del Gironès.

Amb pocs dubtes

El Figueres no comptarà amb Pons, i a Llagostera Aimar està sancionat. Amb els onzes força clars, un dels dubtes locals pot ser en la punta d’atac, amb les opcions d’Álvaro o Sergio Álvarez.

A Figueres ja hi havia un molt bon col·lectiu i ara s’han reforçat amb grans individualitats
Oriol Alsina
Entrenador del Llagostera
Si el Llagostera ha mostrat alguna petita feblesa aquest any potser ha estat jugant a fora
Joan Esteva
Entrenador del Figueres
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)