2a divisió FEF

Expedients solucionats

2a divisió B. El Barça B ja pot comptar, deu jornades després de l’inici de la lliga, amb Wagué i Araujo, que tenen els papers en regla

Entre tantes lesions i absències, a García Pimienta se li obre una escletxa després de tants maldecaps a l’hora de configurar les convocatòries. El tècnic ja pot comptar amb Mousa Wagué i Ronald Araujo. Tots dos van ser fitxats durant l’estiu i havien de ser peces importants per al filial blaugrana, però problemes burocràtics han impedit la seva participació fins ara amb l’equip. De fet, avui estaran disponibles per entrar en la convocatòria que ha d’enfrontar el filial blaugrana amb el Vila-real B, líder i separats per dos punts (18.30 h, Miniestadi, Esport 3). “És un d’aquells partits macos. El Vila-real B és un filial però té jugadors amb experiència a la categoria. Es tracta d’un gran repte perquè, si guanyem, els passem en la classificació”, va dir el tècnic Pimienta.

BARCELONA B
Alineació:
Ezkieta, Guillem, Mingueza, Cuenca, Miranda, Sarsanedas, Monchu, Aleñá, Collado, Mujica i Abel Ruiz.
Baixes:
Mate i Saverio (lesió).
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)