3a divisió FEF

Garrotades a la zona noble

Complint les expectatives. Els grans candidats en la lluita per a les posicions de promoció d’ascens han començat amb bon peu un campionat que promet emocions fortes en la part alta

El Llagostera és, des de fa una setmana, el líder de la categoria, però amb un partit més que els seus principals perseguidors. Just al darrere, el Prat i l’Hospitalet, dos dels altres equips cridats a lluitar pel campionat, també han començat el curs a gran nivell i no s’han mogut de les posicions capdavanteres. L’Horta, la gran sorpresa d’aquest inici de curs, tanca la zona de promoció d’ascens una mica més enrere, mentre que el Sant Andreu, el Terrassa, la Pobla de Mafumet i el Vilafranca es troben força ben situats per assaltar la quarta posició. Els grans equips –més alguna sorpresa agradable– estan complint les expectatives i la zona alta bull. I més amb enfrontaments com els d’aquesta setmana.

Just després de perdre el lideratge a mans del Llagostera, que va aprofitar la setmana de descans del Prat, els potablava s’enfrontaran al Terrassa, que arriba ferit en l’orgull. Els egarencs només han guanyat un dels darrers quatre partits, però tenen poder ofensiu de sobres per convertir-se en el primer equip que aconsegueix foradar la porteria vigilada per Andrés Díaz.

En la tercera posició, l’Hospitalet es va refer la setmana passada, vencent el Santfeliuenc, de la primera derrota del curs. Després de quedar fora en la primera eliminatòria l’any passat, els riberencs tenen marcada amb foc la promoció d’ascens i el partit contra el Vilafranca és una gran oportunitat de donar un cop sobre la taula. Els del Penedès es troben en un moment dolç –tres victòries seguides– i, tot i que pressupostàriament estan un esglaó per sota dels grans de la lliga, aspiren també a colar-se entre els quatre primers. Ivan Moreno ja sap que no podrà comptar amb Aday, la seva referència ofensiva, durant bona part del curs, però de moment l’equip està responent amb Ignacio Rosillo en la punta d’atac.

El Sant Andreu, amb la ressaca de la copa

Ha estat una setmana d’emocions fortes al Narcís Sala, que rebrà la Pobla de Mafumet a les sis de la tarda per allargar al màxim les hores de descans de l’equip. Després d’un partit intens de 120 minuts i l’alegria que suposa la visita de l’Atlético de Madrid en la copa, els andreuencs necessiten canviar el xip. Al davant tindran la Pobla de Mafumet, que va començar la lliga molt bé però que ara suma només quatre punts dels darrers 18 punts. Els dos equips, amb tot, intentaran aconseguir un triomf que els afermi a la zona noble de la taula.

Duel de rivalitat territorial que ve de gust

Tot i que entre el Figueres i el Llagostera no existeix una rivalitat històrica, els duels entre equips que comparteixen un territori com en aquest cas la demarcació gironina sempre tenen una mica més de valor afegit. El partit d’aquesta jornada entre figuerencs i llagosterencs, a més, arriba en un molt bon moment de joc i resultats en totes dues bandes, un fet que provoca que l’enfrontament tingui encara més al·licients sobre la gespa. En joc, els del Gironès hi tenen el lideratge i, els alt-empordanesos, apropar-se a dalt.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)