2a divisió FEF

Un escenari on refer-se

2a divisió B. El Lleida espera oblidar l’eliminació en la copa mantenint-se una jornada més invicte en la lliga; l’Olot, això sí, ha signat un bon inici de lliga i no serà un rival fàcil

La copa és ja història i toca centrar-se en la lliga. Aquesta és la consigna amb què el Lleida afronta el partit d’aquesta tarda al camp de l’Olot. El conjunt que entrena Gerard Albadalejo va tenir la desgràcia de quedar-se a les portes de jugar contra un equip dels que competeix a Europa després d’encaixar la primera derrota de la temporada al camp de l’Ebre i, ara, el repte és mantenir-se invicte en la lliga. Més enllà d’això, els blaus buscaran una victòria que els afermi a la zona d’ascens, mentre que els de la Garrotxa volen tres punts que els apropin a aquestes posicions. Qui mirarà de situar-se en play-off, precisament, és un Espanyol B al qual li està costant guanyar fora de casa. Els de Gallego, doncs, esperen millorar el bagatge a domicili al feu d’un Conquense que encadena sis jornades sense guanyar.

Els horitzons del Cornellà, el Badalona i el Sabadell no són tan amplis, però només de moment. I és que, amb una victòria, se situarien ben a prop del privilegi. Tots tres tenen 10 punts però arriben en moments diferents a la cita d’avui. El Cornellà s’ha desinflat i necessita reactivar-se al camp de l’Eixea; el Sabadell ha despertat, encadena dues victòries, i buscarà la tercera a casa contra el Terol; i, el Badalona, encara no ha trobat una línia de resultats regular. Avui, al complicadíssim camp de l’Hèrcules, intentaran iniciar-la amb una victòria. D’altra banda, qui té més urgències és el Peralada. El filial del Girona no carbura i encara no ha guanyat cap partit de lliga. Avui rep l’últim classificat amb l’objectiu ineludible de trencar aquesta mala ratxa.

OLOT
Alineació:
Ginard, Alfredo, Alan, Barnils, Carles Mas, Chavarría, Masó, Hèctor Simón, Pedro, Guzmán i Marc Mas.
Baixes:
Jose (lesió).
LLEIDA
Alineació:
Pau Torres; Dalmau, Tano, Trilles, Joan Oriol; Cano, Albístegui, Noel, Mousa; Pedro Martín i Juanto.
Baixes:
Soriano (sanció) i Xemi i Marc Martínez (lesió).
ESPANYOL B
Alineació:
Frías; Víctor, Lluís, Iago, Pedrosa; Moha, Pol Lozano, Damià, Doncel; Ferran i Campuzano.
Baixes:
Ángel i Carles Soria (lesió).
CORNELLÀ
Alineació:
Sergio; Pere, Borja, Goldar, Héctor Camps; Pep Caballé, Fall; Leo Ramírez, Gila, Juan; i Carlos Esteve.
Baixes:
Manucho, Ricard i Gaspar (lesionats).
BADALONA
Alineació:
Morales; Albarrán, Robusté, Moyano, Escudero; Carbó, Nana; Iván Agudo, Santi Magallán, Giva; Natalio.
Baixes:
Sergi García, Estellés (lesió).
SABADELL
Alineació:
Roberto; Óscar Rubio, Aleix , Nico Delmonte, Josu; Ángel, Adri Cuevas; Antonio Domínguez, Pedro Capó, Néstor Querol; i Arturo.
PERALADA
Alineació:
Vito; Ferraresi, Jordan, Rober; Iago López, Paik, Mario, Kilian; Andzouana, Pau Miguélez; i Soni.
Baixes:
Teo, Bueno i Álamo (lesió) i Montes (sanció).
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)