Reus

L’impuls que falta

Reus. A l’equip roig-i-negre li urgeix la primera victòria a casa, on més aixoplugat s’ha de sentir en un curs difícil, i la buscarà contra un rival directe

Fins ara, la sort ha somrigut més al Reus en camp contrari, on ha aconseguit dues victòries en la lliga i una en la copa. Benvingudes siguin, però l’equip roig-i-negre preferiria acumular la majoria de punts al seu estadi, que és on més protegit i aixoplugat, i més confiat i fort, s’ha de sentir en una temporada molt complicada. Després de dos mesos de competició, el Reus encara no ha pogut guanyar cap partit com a local, amb dos empats, contra el Saragossa i el Nàstic, i dues derrotes, contra l’Albacete i el Granada. La primera victòria a casa seria l’impuls que necessita un equip que viu al límit per la falta d’efectius en la plantilla, i obtenir-la aquesta tarda contra un rival directe, a priori, en la lluita per la permanència com és el Rayo Majadahonda, tindria encara un valor més gran.

El Reus va perdre, dijous, a Almeria en la copa en un partit que per a Xavi Bartolo va suposar la confirmació de la recuperació de Fran Carbia i Àlex Carbonell, últimament lesionats, de manera que, si vol, podrà fer un onze inicial només amb jugadors del primer equip. De totes maneres, és possible que Alfred Planas mantingui la titularitat i que Carbonell comenci a la banqueta per donar a Bartolo una alternativa de nivell per a la segona meitat.

El Rayo Majadahonda, que es manté de moment a la zona mitjana de la classificació, també va tenir compromís de copa dijous, una intensa eliminatòria que va perdre després d’una pròrroga i una tanda de penals contra l’Sporting. El més probable és que Antonio Iriondo faci rotacions, una cosa que Xavi Bartolo gairebé no es pot ni plantejar.

LA PRÈVIA

Serà un partit atractiu, amb dos estils molt semblants. El Rayo ha sorprès amb un estil amb molt atreviment
Estic content amb el treball del dia a dia dels jugadors. La implicació del grup em deixa tranquil
Xavi Bartolo
entrenador del reus
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)