Nàstic

Ultimàtum a l’Anxo Carro

Nàstic. L’equip tarragoní es juga el futur de l’entrenador i millorar la seva delicada situació al camp d’un Lugo amb uns quants vells coneguts

El Nàstic afronta avui a Lugo un partit límit. El club grana no aconsegueix sortir de l’època d’inestabilitat que viu i avui, en cas de derrota, es podria produir la sisena destitució d’un entrenador en dos anys. L’equip tarragoní no ha començat bé la temporada –és cuer provisional després de l’empat del Còrdova ahir– i l’entrenador, com sol passar, és el que en podria pagar les conseqüències. Ni les lesions ni un estiu en què hi ha hagut un ball de fitxatges, baixes i rumors fins a última hora, no han ajudat José Antonio Gordillo. El club és conscient que no tota la responsabilitat recau en el tècnic, però consideren que, en cas de perdre avui a l’Anxo Carro, el relleu a la banqueta faria espavilar un equip feble anímicament i que no es treu de sobre la imatge d’impotència, evident en els dos últims partits a casa, amb derrotes clares contra el Deportivo i l’Alcorcón. A fora la imatge no és tan dolenta, ja que el Nàstic ha empatat els últims desplaçaments, a Reus i Cadis, amb estones per a l’optimisme. És a aquests minuts que Gordillo s’agafa per creure en la victòria. Veu l’equip conscient que el duel és clau i preparat per afrontar-lo.

Gordillo té les baixes del sancionat Luis Suárez i dels lesionats Arzo, Iván López i Ramiro. Albentosa, baixa els tres últims partits, va ser inclòs ahir en la convocatòria, de manera que no es descarta que sigui titular fent parella a l’eix de la defensa amb l’altre central que torna d’una lesió, Josua Mejías.

El Lugo, que tampoc no acaba d’arrencar, té vells coneguts del Nàstic en tots els àmbits. Emilio Viqueira, fins al maig al club grana, n’és el director esportiu; Javi López, tècnic del Nàstic la temporada 2007/08, l’entrenador, i té en plantilla els exjugadors grana Varo, Seoane, Aburjania, Muñiz i Dongou.

LA PRÈVIA

El Lugo té un bon mig del camp, amb Pita i Seoane que es coneixen bé, i una bona proposta
José Antonio Gordillo
entrenador del nàstic
El Nàstic és perillós en atac, amb bons futbolistes i la possibilitat de jugar a l’espai i directe
Javi López
entrenador del lugo
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)