2a divisió FEF

Aquesta fa molt més mal

Cuers. El Peralada es queda a mitges en la reacció en la segona part i encadena la tercera derrota contra l’Ebre (1-2), que l’avança en la classificació i deixa últims els xampanyers

peralada 1 ebre 2

PERALADA:Vito; Iago López, Jordan, Ferraresi, Kilian; Mario (Moha, 67’), Paik (Giorgi, 71’), Rober Sierra, Andzouana (Pachón, 67’); Pau Miguélez i Soni.EBRE:Salva; Jon Ander, Ubay (Teo, 67’), Michele; Ferrone (Javi, 56’), Gerrit, Liñán (Víctor, 56’), Tiago; Sergio, Mainz i Raúl.GOLS:0-1 (8’) Raúl. 1-1 (51’) Soni. 1-2 (64’) Sergio.ÀRBITRE:Domato Pedreira.T.G.:als locals Iago López, Soni i Teo; i als visitants Michele, Ubay, Salva i Sergio.PÚBLIC:Uns 450 espectadors.

El Peralada no aixeca el cap, i és que no hi ha manera d’aconseguir la injecció de moral que necessita l’equip. De fet, els xampanyers fan tot el contrari, i és que la derrota d’ahir contra l’Ebre és d’aquelles que deixa qualsevol molt tocat. Primer perquè ara el Peralada queda cuer en la classificació amb 5 punts, dos per sota l’Ebre i a 4 de la setzena posició de play-out, que marca el Conquense. I segon perquè un dia més l’equip va deixar sensacions estranyes, ja que combina moments d’un joc molt i molt bo amb altres de desconnexió que surten molt cars. El que és evident és que, al conjunt xampanyer, li falta ofici per gestionar els moments delicats del partit i ahir l’Ebre ho va saber aprofitar per furgar en la ferida.

Un dels grans condicionants del partit va ser la gespa, que estava en un estat força dolent després dels aiguats de tota la setmana. Com era d’esperar, això va perjudicar molt més el Peralada, que va tenir problemes per sortir des de darrere sobretot per la banda de Jordan, que si normalment ja ho passa malament amb la pilota ahir va patir de valent.

Més enllà de l’estat de la gespa, el Peralada no va començar bé, i és que va sortir a veure-les venir i l’Ebre, a mossegar. Per això, en el minut 1 Vito ja va haver de treure una gran mà en un xut de Gerrit, i en el córner posterior els xampanyers van tenir la sort que la rematada de cap de Michele va anar al pal. Tot i això els xampanyers no van poder resistir gaire perquè després d’un córner a favor servit de manera horrorosa l’Ebre va fer l’1-0 en un contraatac que Raúl va finalitzar rematant en planxa (8’). El gol va fer treure la son de les orelles al Peralada, que va anar a més gràcies a les pujades de Iago i a un Soni que va fer, segurament, el seu millor partit des que va arribar. Tot i això l’Ebre va tenir l’ocasió més clara en un altre contraatac de Mainz que Iago López va salvar sota pals.

Reacció truncada

En la represa el Peralada va sortir més endollat i va aprofitar un error de l’Ebre per empatar. Pau Miguélez va recuperar al mig del camp i va assistir en profunditat Soni, que, amb un xut ras i sec, va superar Salva, que la va tocar però no hi va poder fer res més. Semblava que l’empat donaria ales al conjunt xampanyer, però van tornar a aparèixer els errors infantils. En el 57’ Iago López va cometre un penal absurd però per sort seva Vito va aconseguir aturar el xut de Sergio. Poc després, però, els mateixos protagonistes es van creuar en un xut de falta a la frontal –l’acció xiulada era més que rigorosa– i en aquesta ocasió el porter del Peralada no va estar tan encertat i Sergio va marcar l’1-2. De nou amb el resultat en contra el Peralada es va bolcar en l’atac però l’Ebre va treure l’ofici que li va faltar al Peralada i més enllà d’una rematada inofensiva de Pau Miguélez i d’un xut llunyà de Giorgi els de l’Alt Empordà no van trobar el camí de la porteria rival.

ELS VESTIDORS

Qualsevol cosa que ens surt malament ens fa petits perquè la situació de no haver guanyat ens bloqueja i ens afebleix molt
No és moment de defallir, sinó de ser forts i persistir. Estic segur que ho aconseguirem
Narcís ‘Chicho’ Pèlach
entrenador del peralada

Canvi de dibuix provocat per totes les baixes

Sense Montes i Bueno, i amb les molèsties al genoll de Giorgi, Chicho tenia complicat mantenir el sistema de tres centrals amb el doble pivot a davant i per això va optar per avançar la posició de Rober Sierra, que va jugar al costat de Paik, i deixar Ferraresi i Jordan com a únics centrals. Amb el canvi, Mario, Pau Miguélez i Andzouana van guanyar molta llibertat de moviments, però no va acabar de sortir bé perquè sobretot Mario va estar molt desaparegut.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)