Girona

Eusebio Sacristán

Entrenador del Girona

“La idea és centrar-nos en una proposta, amb matisos concrets”

Hi va viure el seu debut com a entrenador de primera divisió, el va classificar per a l’Europa League i va ser acomiadat després 112 partits. Eusebio Sacristán viurà aquest vespre el seu primer duel contra la Real Sociedad des que en va marxar. Més enllà dels números, el de La Seca té un record magnífic de Sant Sebastià. “És molt especial. Ha estat una ciutat i un club en què he passat dos anys i mig meravellosos. Em vaig sentir sempre molt estimat en aquella terra, i tornar-hi sempre serà especial.” El retorn a Anoeta enxampa Eusebio en plena necessitat de trobar una via per fer créixer el Girona. Després de l’últim partit, a casa contra l’Eibar (2-3), va reconèixer que havia de definir millor la proposta perquè els jugadors no tinguessin dubtes. Ahir, va agafar el fil: “Aquesta era la meva idea. Parlava d’indefinició en el sentit que, en dividir esforços per dues propostes diferents, em feia la impressió que no estàvem amb les forces i la concentració al 100%. La idea ha estat treballar en una línia, amb uns matisos concrets, i estem fent això.” No va voler revelar si era l’esquema amb tres centrals o amb línia de quatre, però sí que la vol consolidar: “Tot el que hem treballat fins ara ens ha servit per tenir matisos en la proposta de cada partit. Això, l’equip ho té. Però sí que ens estem centrant més en una línia amb la idea de donar-li continuïtat.”

Després de quatre partits sense guanyar i de ser vulnerable en diverses fases de partits, Eusebio espera fer un pas endavant. “Som conscients que necessitem continuar competint com fins ara, però també que hem de donar tots una mica més perquè els resultats siguin positius.” El duel d’avui és de molta exigència, perquè la Real busca la primera victòria com a local just després de fer contenta la seva afició amb l’1-2 a San Mamés. “És molt important guanyar el derbi. Per al club, per als jugadors, per a l’afició... per a tots. Els representarà un reforç anímic important”, explica Eusebio. “Ens enfrontarem a un equip que està competint molt bé, molt dinàmic, intens i sòlid en els seus conceptes defensius. Si volem guanyar, hem de treballar amb el mateix nivell d’intensitat, concentració i ritme que ells hi posen.” El de La Seca relativitza el fet que el Girona no hagi perdut cap partit com a visitant. “Tant de bo mantinguem aquesta dinàmica, però no deixen de ser estadístiques. La idea és competir igual a tot arreu.”

ELS DUBTES

“Em feia la impressió que, dividint esforços en dues línies, no estàvem prou concentrats”

EL RIVAL

“La Real és un equip dinàmic, intens i sòlid, amb el reforç anímic del triomf en el derbi a Bilbao”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)