El Prat mostra ofici i supera el Terrassa

Solidesa. Els potablava segueixen sense encaixar i això els va permetre sentenciar el duel en la segona meitat

prat 2 terrassa 0

PRAT:Andrés; Salva, Cárdenas, Ricarte, Fede; Putxi, Pau López (Àlex Pla 81’), Padilla; Poves (Guiu 20’), Sergi Moreno, i Toni Larrosa (Guillem Jiménez 65’).TERRASSA:Ortega; Savall, Pallàs, Guti; Carreón (Balboa 74’), Álex Fernández (Ferreira 45’), Guzmán, Imaz (Serramitja 61’), Nils; Arranz i Coro.GOLS:1-0 (69’) Sergi Moreno. 2-0 (87’) Guiu.ÀRBITRE:Montoro Ferreiro.T.G.:als locals Putxi, Padilla, Guillem Jímenez, Cárdenas, Salva i Andrés; i als visitants Guti, Alex Fernández, Coro, Nils Puchades i Pallàs.PÚBLIC:Uns 400 espectadors.

El Prat va esvair tots els dubtes que podia haver generat la jornada de descans amb una actuació sòlida contra el Terrassa, que va competir per la possessió de la pilota i el domini des del primer minut, però va patir en excés en la sortida de pilota com per arribar a trobar-se còmode més enllà de fases curtes de partit.

Els locals jugaven més a prop de l’àrea, i van amb una rematada d’esperó desviada de Sergi Moreno i un parell de centrades que no van trobar rematador. Superat l’equador de la primera meitat, altre cop Sergi Moreno va estar a punt d’aprofitar una sortida precipitada d’Ortega i Cárdenas també ho va provar amb un cacau llunyà. Just en la jugada següent, Arranz va tenir el gol però no va poder superar el porter Andrés.

A la represa, el Terrassa va voler controlar més el joc mitjançant possessions llargues, però de nou el primer avís va ser potablava. Els minuts anaven passant i quan més travat estava el partit, Sergi Moreno va inaugurar el marcador en una gran jugada. Amb l’1-0, pocs minuts després, el pal va repel·lir una falta magistral de Coro i Arranz va tornar desaprofitar una bona ocasió. Ja en el tram final, Guiu, amb un cop de cap, va encarrilar el duel i el Prat, tot i que els egarencs ho van intentar amb ànsia, va sumar una setmana més sense encaixar.