3a divisió FEF

La rutina ja és històrica

3a divisió. El Prat és l’únic equip de tota la història de la tercera divisió, juntament amb el Cacereño del curs passat, que no ha encaixat cap gol en les deu primeres jornades de lliga

La ratxa d’imbatibilitat del Prat ja ha entrat en els llibres d’història del futbol estatal. El conjunt potablava no ha encaixat en els deu partits que ha disputat en aquesta lliga i això li ha obert la porta de bat a bat en els registres defensius més destacats entre la primera, la segona, la segona B i la tercera divisió.

En el futbol català, comptant les primeres quatre categories del futbol estatal, no hi ha hagut cap millor defensa en les primeres deu jornades. L’Hospitalet la temporada 2009/10 s’hi va apropar, amb un gol encaixat. En el futbol espanyol, només hi ha dos equips que superen els registres dels potablava tenint en compte els números recollits per aquest diari a través de BDFutbol i BeSoccer. El rècord absolut el té el Ceuta, la temporada 1988/89, que va estar sense encaixar cap gol les 13 primeres jornades de lliga. En segon lloc hi ha el Cacereño, que no va rebre cap gol en les onze primeres. El Prat hi va al darrere, tot i que és a temps de batre aquests registres. A banda d’aquests tres equips, no n’hi ha hagut cap en la història moderna del futbol espanyol en les primeres quatre categories (s’ha tingut en compte la reformulació de les quatre) que hagi arribat a les deu primeres jornades sense haver encaixat cap gol.

“Estem molt contents i satisfets per aquest rècord –afirmava Pedro Dólera–, però a la vegada estem preparats per quan es trenqui. Tenim plena confiança en l’estat de forma de l’equip passi el que passi.” Dissabte vinent tindrà un os dur de rosegar, ja que es veurà les cares contra el líder, el Llagostera, que, a més, és el màxim golejador de la lliga (18 dianes) i que no ha cedit ni un punt al seu feu.

LA REACCIÓ

Estem molt satisfets però a la vegada estem preparats per quan es trenqui la ratxa
Pedro Dólera
entrenador del prat
0 gols rebuts
Cacereño
Temp. 17/18 (grup 14)
AE Prat
Temp. 18/19 (grup 5)
1 gol rebut
Valladolid B
Temp. 85/86 (grup 8)
Los Boliches
Temp. 89/90 (grup 10)
Beasain i Arenas de Getxo
Temp. 91/92 (grup 4)
Saragossa B
Temp. 93/94 (grup 16)
Utebo
Temp. 94/95 (grup 16)
Sangonera
Temp. 01/02 (grup 13)
Calahorra
Temp. 04/05 (grup 16)
Mirandés
Temp. 07/08 (grup 8)
Juv. Barrio Cristo
Temp. 09/10 (grup 6)
Oyonesa
Temp. 09/10 (grup 16)
L’Hospitalet
Temp. 09/10 (grup 5)
Conquense
Temp. 12/13 (grup 18)
Caudal
Temp. 15/16 (grup 2)
Ol. Xàtiva
Temp. 16/17 (grup 6)
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)