3a divisió FEF

Cinc anys per veure quatre triomfs seguits del Llagostera

3a divisió. L’equip llagosterenc no havia enllaçat quatre victòries des del curs 2013/14. Entre 2a A, 2a B i 3a els blaugrana han aconseguit set sèries de quatre triomfs o més consecutius

El Llagostera està imparable i, després de superar el Figueres en el duel gironí de tercera (0-1), continua liderant la classificació del grup 5 amb 25 punts, un més que el Prat, precisament el pròxim rival dels llagosterencs dissabte al municipal (a les 17.30 h) –els potablava encara tenen un partit pendent–. Amb el triomf a Vilatenim el conjunt dirigit per Oriol Alsina va enllaçar la quarta victòria, un fet que el Llagostera no havia assolit des de feia gairebé cinc anys, en la temporada 2013/14, la de l’històric ascens a segona A. En total, comptant tercera divisió, segona B i segona A, el Llagostera ha aconseguit en set ocasions encadenar quatre victòries (5) o més (dues sèries de cinc triomfs seguits).

De l’actual bona ratxa de l’equip en parla el protagonista de l’últim partit, David Crespo, que va donar els tres punts als blaugrana amb una espectacular volea. “Va ser un gol molt bonic, no m’ho esperava. Estic molt content, ja que no hi ha millor manera d’estrenar-se que en un derbi i amb un gol que va donar la victòria. Estem en un bon moment i hem de seguir així, ja que tots els punts que sumem ara seran benvinguts per si més endavant tenim una mala ratxa, que esperem que no”, explica el lateral, fitxat a l’estiu procedent del Formentera (segona B), que no amaga que l’equip té clar que l’objectiu a final de curs és disputar el play-off d’ascens per intentar pujar a segona B. “Volem seguir així i acabar en la part alta de la classificació, però encara queda molt i no podem afluixar. En la pròxima jornada ens visita el Prat, un os dur, i esperem estar a l’altura i sumar tres punts més que ens permetin continuar líders. Però el més important és que som una pinya, dins i fora del camp”, afirma.

Crespo, de 23 anys, també està content des del punt de vista personal: “Estic molt satisfet amb els companys que tinc i amb la confiança del mister. Intentaré tornar-ho tot al camp.”

LES REACCIONS

Curs 2018/19 (3a)
Llagostera-Horta (j. 8) 3-1
Europa-Llagostera 2-3
Llagostera-Martinenc 1-0
Figueres-Llagostera (j. 11) 0-1
Curs 2013/14 (2a B)
Llagost.-València B (j. 11) 3-1
Alcoià-Llagostera 0-1
Llagostera-Olot 5-0
Badalona-Llagost. (j. 14) 2-3
Curs 2011/12 (2a B)
Llagost.-Mallorca B (j. 23) 4-2
Badalona-Llagostera 0-1
Llagostera-Saragossa B 1-0
Reus-Llagostera 0-1
Llagostera-Dénia (j. 27) 1-0
València B-Llagost. (j. 17) 0-2
Llagostera-Andorra 2-0
Sporting M.-Llagostera 0-3
Ontinyent-Llagost. (j. 20) 0-2
Curs 2010/11 (3a)
Llagost.-Vilafranca (j. 37) 5-2
Amposta-Llagostera (j. 38) 0-1
Llagostera-Cerceda (‘play’) 2-0
Cerceda-Llagostera (‘play’) 0-1
Vilafranca-Llagost. (j. 18) 1-2
Llagostera-Amposta 1-0
Palamós-Llagostera 0-1
Llagostera-Masnou (j. 21) 2-1
Muntanyesa-Llagost. (j. 12) 1-2
Llagostera-Castelldefels 2-0
Cornellà-Llagostera 0-1
Llagostera-Manlleu 1-0
Ascó-Llagostera (j. 16) 0-3

UN DUEL D’ALTURA

El Llagostera (1r) rebrà dissabte (17.30 h) el Prat (2n) amb l’objectiu de refermar el lideratge
Esperem acabar en la part alta de la taula, però encara queda molt i no podem afluixar
David Crespo
lateral del llagostera
És un bon moment. Tots els punts que sumem ara seran benvinguts per si més endavant tenim una mala ratxa, que esperem que no
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)