2a divisió FEF

Al Peralada l’espera un fortí

2a divisió B. El Terol, rival dels xampanyers dissabte, és l’únic equip entre els 122 de primera a la categoria de bronze que encara no ha encaixat cap gol com a local. En atac, això sí, només ha estat capaç de marcar un gol contra el Mestalla

El Peralada visitarà demà l’estadi de Pinilla, el fortí més sòlid dels 122 camps de primera divisió, segona A i segona B, i és que el Terol és l’únic equip de la categoria de bronze en amunt que encara no ha encaixat cap gol com a local. La solidesa defensiva del Terol, però, contrasta amb la seva poca capacitat golejadora, ja que en aquests quatre partits només ha estat capaç de marcar un gol, uns registres que només empitjora el Rápido de Bouzas, del grup 1 de segona B, que no ha marcat cap gol a casa, i que igualen els de l’Osca, a primera; el Vitòria, del grup 2 de segona B; l’Ebre, del grup 3, i l’Atlético Malagueño, del grup 4, que també només han fet una diana com a locals. El gol dels aragonesos va arribar en la jornada 2, en la victòria contra el Mestalla (1-0), i després han encadenat tres empats a zero a Pinilla, contra el Lleida, el Castelló i l’Eixea.

Amb aquests registres defensius el Peralada sap que tindrà un repte exigent si vol sumar els tres punts, i és que precisament en atac és on els de Chicho tenen més problemes per la falta d’efectivitat davant de porteria –a domicili només han marcat tres gols, i dos van ser en la primera jornada al camp del Sabadell (2-2) i l’altre va ser al camp de l’Espanyol B amb el partit ja sentenciat (3-1)–. Un dels avantatges que tindrà el Peralada és que en el partit de demà el Terol tindrà una baixa importantíssima en defensa, la del capità José Duran, que es perdrà el partit per sanció.

J. 2: Terol-V. Mestalla 1-0
J. 4: Terol-Lleida 0-0
J. 6: Terol-Castelló 0-0
J. 8: Terol-Eixea 0-0
MILLORS DEFENSES A CASA
0 gols en contra
TEROL (2a B)
1 gol en contra
Espanyol, Atlético (1a), Màlaga, Las Palmas, Alcorcón (2a A), Ponferradina, Guijuelo, San Sebastián de los Reyes, Racing, Real Sociedad B, Talavera i Don Benito (2a B)
PITJORS ATACS A CASA
0 gols a favor
Atlético Malagueño (2a B)
1 gol a favor
Osca (1a), Vitòria, TEROL i Ebre (2a B)
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)