L’Europa afina l’encert i aguditza la crisi de l’Ascó

Sense resposta. Els ebrencs fa gairebé dos mesos que no aconsegueixen la victòria

ASCÓ 2 EUROPA 3

ASCÓ:Eudald, Enric Bernat (Sardà, 46’), Riki, Artur, Masqué (Jani, 73’), Josep Ramon, Bertomeu, Miranda, Xavi Jaime, Domingo (Toldrà, 46’) i Marcel.EUROPA:Priego, Germán, Cano, Alberto, Guillén, Josa, Camps (Oumar, 89’), Alfons, Soto, Torrentbó (Eric, 63’) i Martínez (Fode, 81’).GOLS:0-1 (4’) Serra, de penal. 1-1 (11’) Xavi Jaime. 1-2 (37’) Martínez. 2-2 (47’) Sardà. 2-3 (67’) Soto.ÀRBITRE:Martín Varas.T.G.:als locals Artur, Miranda i Josep Ramon.COMENTARI:Si la setmana passada el tècnic de l’Europa es queixava de la falta d’encert dels seus jugadors, els escapulats es van refer i van obtenir un triomf revitalitzador que enfonsa una mica més l’Ascó. El partit va començar animat i Alfons Serra va avançar els visitants de penal, mentre que Xavi Jaime va pescar una pilota morta per empatar en el minut 11. L’Europa es va tornar a avançar a les acaballes del primer temps en els millors minuts dels visitants, però just començar la represa, Sardà, que acabava d’entrar al camp, va empatar. Paradoxalment, en els millors minuts de l’Ascó, Soto va fer el 2-3 definitiu.