3a divisió FEF

La Fundació agafa oxigen

3a divisió. El conjunt colomenc s’imposa al Martinenc gràcies a un gol de Ñito en el segon temps (57’) i surt de la zona de descens

fund. grama 1 martinenc 0

FUNDACIÓ GRAMA:Texeira, Rojas, Canelada, Joel, Juan Carlos, Pluvins, Ñito, Fran Piera, Adri Diaz, Buba i Cristo (Cristóbal, 86’).MARTINENC:Juanmi, Peque, Ramon Suárez, Grimau (Sosa, 65’), Jandro (Javi Sánchez, 73’), Roland, Rovira, Felius, Mario, Marçal i Édgar (Joel, 65’).GOLS:1-0 (57) Ñito.ÀRBITRE:Carrillo Bilchez.T.G.:al local Ñito.PÚBLIC:Uns 200 espectadors.

La Fundació Esportiva Grama es va retrobar amb el triomf després de vuit jornades sense fer-ho i en detriment d’un Martinenc enfonsat a la taula. El conjunt de Toni Díaz va dominar el primer temps amb una columna vertebral formada per Pluvins, Ñito i Adri Díaz al mig del camp, tot i que el control no es va traduir en ocasions. Un mà a mà de Pluvins davant de Juanmi i una aturada de Toni contra Roland Garrós van ser les aproximacions més destacades.

En el segon temps, Mario va salvar sota pals la primera diana blava però un minut després l’equip colomenc es va avançar en una rematada de cap de Ñito posterior a un servei de cantonada. Amb mitja hora de partit encara per disputar, el Martinenc no va intimidar gaire una Fundació que deixa la porteria a zero per primera vegada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)