3a divisió FEF

L’Ascó cessa Leo López per la crisi de resultats

3a divisió. L’equip de la Ribera d’Ebre enllaça nou jornades sense guanyar

L’Ascó va convertir-se, ahir, en el primer equip del grup català de tercera que viurà un relleu a la banqueta aquesta temporada. Ja feia setmanes que l’entrenador, Leo López, estava qüestionat, i la derrota de dissabte contra l’Europa (2-3) va sentenciar-lo. Ahir, el club de la Ribera d’Ebre va anunciar la destitució de l’entrenador tarragoní, que va arribar aquest estiu després de la marxa precipitada de Santi Castillejo al filial de l’Osasuna, i no ha aconseguit que l’equip rendeixi al nivell que s’esperava, ja que la fita era batallar per jugar el play-off. En el comunicat emès per l’Ascó, s’admetia la mala dinàmica com a causa de la decisió, tot i que la directiva fa autocrítica, ja que assumeix que en el club hi ha “grans dificultats funcionals”.

Sigui com sigui, la curta etapa de Leo López en el conjunt verd ha estat marcada pels mals resultats. I és que, després d’un inici força prometedor –va sumar 6 dels primers 9 punts en joc–, l’equip va iniciar una dinàmica nefasta que l’ha dut a la zona de descens. L’Ascó, que encara ha d’anunciar el nom del relleu de López, encadena ja nou jornades sense aconseguir cap victòria (4 punts de 27).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)