3a divisió FEF

Azparren: “L’Atlético dominarà però nosaltres tindrem el nostre moment”

Futbol. El tècnic del Sant Andreu és conscient que els de Simeone dominaran l’elimnatòria però vol que el seu equip aprofiti les oportunitats

El Sant Andreu viurà demà una cita il·lusionant en l’anada dels setzens de final de la copa del rei contra l’Atlético de Madrid, i el seu entrenador, Mikel Azparren, és conscient de que els colchoneros “dominaran” però també té clara una cosa: “Tindrem el nostre moment i l’hem d’allargar.”

Azparren admet que la diferència de categoria marcarà molt. “Ens posaran ens ha de posar, però nosaltres sortirem a competir”, ha afirmat el tècnic navarrès, que creu que “no és l’Atlético dels últims cinc anys. Està per sobre i s’acosta més a Barça i Madrid” tot i que els de Simeone visitarà el Narcís Sala amb homes poc habituals: “Els que vénen es voldran reivindicar.”

El preparador del club andreuenc assegura que l’objectiu de demà és “sortir vius”: “Volem aconseguir un resultat que ens faci il·lusionar de cara a la tornada i estar orgullosos del nostre equip”, ha dit. “És un premi difícil però si no competeixes , et queda un gust amarg. No ens serveix ser només acompanyants a la festa”, ha sentenciat Azparren.

La llista

Mikel Azparren té tres baixes de cara al partit de demà. Són Lammas i Víctor Alonso per lesió i Ferran per sanció. El tècnic ha convocat, doncs, a Segovia, Iván Fuentes, Jaume Villar, Juanma, Noguera, Carroza, David López, Dani Guerrero, Ton Alcover, Wander, Juanan, Josu, Felipe Sá, Guillem, Carlos Martínez, Kuku, Elhadji i Óscar Muñoz.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)