3a divisió FEF

Al Metropolitano, amb vida i la moral pels núvols

Copa. El Sant Andreu surt reforçat de la copa tot i la derrota, ja que va perdre per la mínima i tancant l’Atlético a la seva àrea, i espera batallar de la mateixa manera en la tornada al Wanda

Va ser una derrota, però d’aquelles reconfortants. El Sant Andreu va perdre contra l’Atlético en l’anada dels setzens de final de copa però va acabar amb la satisfacció d’haver fet molt bé la feina. Tot i la diferència de categoria –un equip de tercera divisió contra un equip de Champions–, es va veure un intercanvi de cops interessant que va acabar amb una victòria per la mínima dels colchoneros. Això sí, en els últims deu minuts, als de Simeone els va tocar patir de valent, perquè el Sant Andreu va assetjar-los i va estar a punt de marcar l’1-1. Res a veure amb l’eliminatòria de fa cinc anys, que va quedar sentenciada del tot amb un 0-4 al Narcís Sala.

“Comparat amb l’eliminatòria de fa cinc anys he disfrutat moltíssim, hem competit de tu a tu i hem tingut ocasions claríssimes de gol. El més just hauria estat un empat”, explicava després del partit Josu. Unes sensacions que comparteix amb el lateral David López: “Estem contents, hem donat la cara fins a l’últim minut i no marcar l’1-1 ha estat una llàstima, perquè hem tingut ocasions per fer-ho.”

El repte de passar d’eliminatòria, tenint en compte la gran diferència de nivell que hi ha entre els dos equips, s’entreveu complicadíssim, i la plantilla n’és conscient. Això, però, no significa pas que el Sant Andreu afronti la tornada amb ganes de fer turisme per Madrid. Ans al contrari. A aquest equip li agrada la batalla. “Teníem la idea d’intentar deixar oberta l’eliminatòria i així ha estat. Ara anirem al Wanda a competir i a veure si podem aconseguir alguna cosa o, com a mínim, fer-los sofrir”, explicava el davanter Elhadji, que hi afegia: “Sortirem a buscar el gol i que no ens el facin, que s’ha vist que, tot i la gran diferència de categoria, al final juguem onze contra onze i pot passar qualsevol cosa.” El seu company al carril de l’atac, Josu, és qui parla més clar respecte a això. Cal anar a Madrid amb la mentalitat d’equip que es vol cruspir el món: “Crec que podem ser la sorpresa. Nosaltres no tenim res a perdre i ells tenen tota la pressió. Imagina que allà entren totes les que no han entrat en l’anada, que marquem i es posen nerviosos...”

Tot i que l’equip ja té el partit al Metropolitano al cap, primer cal centrar-se en els compromisos més immediats, ja que el Sant Andreu està lluitant pel play-off. El vestidor, de fet, no amaga que la càrrega de partits els preocupa, tal com explica David López: “La plantilla és curta i és difícil de gestionar, perquè tots aquests minuts carreguen les cames. En tot cas, amb la il·lusió tirarem endavant.”

ELS PROTAGONISTES

Ara nosaltres no tenim res a perdre i ells tota la pressió. Jo crec que podem ser la sorpresa
Josu Rodríguez
EXTREM DEL SANT ANDREU
S’ha vist que som onze contra onze i pot passar qualsevol cosa. Els volem complicar les coses
Elhadji Baldeh
DAVANTER DEL SANT ANDREU
Estem contents per la imatge oferta i en la tornada anirem a guanyar com en tots els partits
David López
LATERAL DEL SANT andreu
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)