Nàstic

Una sacsejada necessària

Nàstic. Enrique Martín afirma que anar introduint canvis en la forma de treballar i el sistema és un dels mecanismes que utilitza per tenir tots els futbolistes en estat de tensió

Després de tenir una estrena d’allò més dolça amb la victòria contra l’Oviedo, Enrique Martín afronta el partit de demà contra l’Albacete (21 h) amb l’objectiu de mantenir la bona línia i mirar d’aconseguir algun punt en la visita al Carlos Belmonte. Una de les característiques de l’entrenador navarrès és el seu tracte peculiar amb els jugadors i el fet de buscar la seva activació mitjançant diferents fórmules. Una és el fet d’aplicar canvis en la forma de treballar i també els sistemes. Ell mateix detallava ahir: “S’ha de treure la gent de la zona de confort; si canvies de sistema fas que el futbolista estigui més atent.” I hi afegia: “Que l’equip està acostumat a un 4-4-2 amb els mateixos moviments, doncs introdueixes matisos o fas canvis i la gent està més a l’aguait. S’han de buscar noves històries i nous camins, perquè si entres en la rutina, la rutina et mata.”

Martín, en tot cas, està força content amb com està evolucionant el bloc. “L’equip és com un ninot que ha d’anar agafant forma i això requereix temps. En tot cas, el més important és que vam guanyar i això facilita el trajecte”, deia el navarrès, que té clar en quins aspectes ha de progressar el Nàstic: “Cal millorar quant a intensitat, col·locació i també llegir una mica millor què hem de fer quan recuperem la pilota, perquè tenim qualitat per jugar-la.” Demà, amb tot, el Nàstic intentarà assemblar-se una mica més al que vol Martín en un partit especial per a ell, que el curs passat va dirigir l’Albacete: “Tinc molta estima a la ciutat i la seva gent.”

LES FRASES

Intento treure la gent de la zona de confort, ja que això fa que el jugador estigui més atent; si entres en la rutina, la rutina et mata
Hem de continuar millorant quant a intensitat, col·locació i criteri en la presa de decisions
Enrique Martín
entrenador del nàstic
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)