3a divisió FEF

Una gran ratxa per ampliar

3a divisió. El Llagostera visita el Sant Cristòfor (12 h) amb l’objectiu d’enllaçar el sisè triomf i reforçar el lideratge, mentre que el Figueres vol retrobar-se amb la victòria rebent la Fundació Grama (16.30 h)

Avui a partir de les dotze del migdia es disputarà una nova jornada intersetmanal a tercera divisió, en la qual els dos equips gironins del grup cinquè, el Llagostera i el Figueres, tenen moltes esperances dipositades. Els dos conjunts hi arriben en situacions ben diferents (el Llagostera és líder, mentre que el Figueres és a només dos punts del descens) però amb un objectiu comú: la victòria.

Sense fre

Líder en solitari amb 28 punts (quatre més que el Prat, equip que va perdre al municipal dissabte passar per 2-0, tot i que els potablava encara tenen un partit pendent), el Llagostera està en un gran estat de forma i totes li ponen, amb una ratxa de cinc victòries consecutives que els d’Oriol Alsina volen ampliar avui (a les 12 h) al camp del Sant Cristòfor (tretzè classificat) per reforçar encara més la primera posició en la taula. Al davant, l’equip llagosterenc es trobarà un rival molt sòlid com a local, i és que ha sumat 12 dels 14 punts que acumula davant de la seva afició.

“El Sant Cristòfor ha guanyat els últims quatre partits a casa i només ha encaixat un gol en contra. Com a locals s’estan mostrant com un equip molt fort, ben treballat, intens defensivament, que tanca molt bé les línies i costa molt generar-los ocasions. I amb poca cosa en treuen profit, així que serà un partit molt difícil, però com tots. Per a mi tots els punts són igual d’importants, així que si competim tindrem les nostres possibilitats”, explica Oriol Alsina, que tindrà les baixes del lesionat Maymí i del sancionat Pitu.

Vilatenim vol un triomf

El Figueres, catorzè amb dotze punts i a només dos de la zona vermella, també vol aprofitar el partit d’avui per fer un pas endavant en els seus objectius. En aquest sentit, el conjunt dirigit per Joan Esteva vol trencar una ratxa de dues derrotes seguides contra la Fundació Esportiva Grama, quinzena, que visitarà Vilatenim (a les 16.30 h) amb l’esperança de sumar el seu primer triomf a domicili. “Sí que encadenem dues derrotes, tot i que van ser contra el líder i en un gran partit nostre, i contra el Granollers, que també està en posicions de play-off, i en un partit estrany per les condicions meteorològiques. Tot i així, volem tornar a les bones sensacions, fer un bon partit a casa i començar una ratxa positiva contra un rival que està fet per estar més amunt, que té jugadors il·lustres i de talent que el fan ser un equip molt perillós”, diu Esteva, que tindrà les baixes del sancionat Ritxi i del lesionat Joan Pons.

LA PRÈVIA

El Sant Cristòfor a casa és un equip fort, ben treballat i costa molt generar-li ocasions
Oriol Alsina
entrenador del Llagostera

ELS RIVALS

Volem començar una ratxa positiva contra un rival que està fet per estar més amunt en la taula
Joan Esteva
entrenador del figueres
El Sant Cristòfor ha guanyat els últims 4 partits a casa i la Grama encara no ha vençut a domicili
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)